Bent u een van de winnaars van de PostcodeKanjer prijzen van 1 miljoen euro?

PostcodeKanjer Amsterdam-Zuidoost
PostcodeKanjer Amsterdam-Zuidoost

Wanneer horen de winnaars meer?

Op 2 januari neemt de Postcode Loterij tussen 13.00 uur en 16.00 uur contact op met de winnaars van de winnende postcodes.

Hoe werkt het met de verdeling van de 6 PostcodeKanjer prijzen van 1 miljoen euro?

De 6 geldprijzen van 1 miljoen euro worden verdeeld onder de deelnemers die meespelen met de volledig winnende postcode. De hoogte van het gewonnen bedrag hangt af van het aantal deelnemers, het aantal loten dat meespeelt in deze postcode en hoeveel Kanjerpunten er per meespelend lot zijn gespaard. In tegenstelling tot de Kanjer van 43,7 miljoen euro deelt de wijk bij de geldprijs van 1 miljoen euro niet mee in de prijs.

Wie wint welk bedrag?

Het duurt even voordat we de exacte verdeling weten. We controleren of mensen hebben betaald en of andere veranderingen, zoals verhuizingen, allemaal goed zijn doorgevoerd. Dit alles is van invloed op de uiteindelijke verdeling. Op 2 januari neemt de Postcode Loterij tussen 13.00 uur en 16.00 uur contact op met de winnaars van de winnende postcodes. Op 15 januari horen de winnaars het bedrag dat zij hebben gewonnen.

Hoe weet de deelnemer of hij meespeelt in de winnende postcode?

Mensen die vermoeden dat zij ook tot de winnaars behoren, kunnen het beste op hun bankafschrift nakijken of de Postcode Loterij de inleg voor de decembertrekking heeft geïncasseerd voor het lot met de winnende postcode. Als er via iDEAL is betaald, staat in de bevestigingsbrief of e-mail het lotnummer van de postcode waarmee meegespeeld is.

Wat zijn Kanjerpunten en hoe verkijg je die?

Kanjerpunten zijn als het ware spaarpunten. Elke deelnemer die meespeelt met de Postcode Loterij, krijgt automatisch per trekking 1 Kanjerpunt per lot toegekend. Elk jaar begin je op nul met het sparen van Kanjerpunten. Voor de trekking van de PostcodeKanjer hebben deelnemers maximaal 14 Kanjerpunten per lot kunnen sparen (12 maandelijkse trekkingen + 2 extra trekkingen van juli en december = 14). Kortom, hoe langer een lot meespeelt gedurende een jaar, hoe meer Kanjerpunten en hoe groter een aandeel in de prijs.

Hoe verhouden Kanjerpunten zich tot het aantal loten waarmee mensen spelen?

Per lot per trekking sparen deelnemers één Kanjerpunt. Dus deelnemers die het afgelopen jaar meespeelden met 1 lot en aan alle 14 trekkingen deelnamen, winnen hetzelfde bedrag als iemand die in december eenmalig 14 loten heeft gekocht.

Komt er ook een Kanjerfeest?

Er komt geen Kanjerfeest in de woonplaatsen waar de PostcodeKanjer Prijzen van 1 miljoen euro zijn gewonnen. De Postcode Loterij organiseert enkel een Kanjerfeest in de wijk waar de Kanjer van 43,7 miljoen euro is gevallen en de hele wijk heeft gewonnen.

Wanneer worden de geldbedragen uitgekeerd aan de winnaars?

Iedereen die wint, krijgt het gewonnen bedrag binnen een paar weken op zijn/haar rekening gestort. Dit zal uiterlijk eind januari zijn.

Meer informatie

Mocht u na het lezen van deze informatie nog vragen hebben, dan kunt u vanaf 2 januari contact opnemen met onze Ledenservice (0900-300 1500, 50 cent per gesprek, maandag-vrijdag bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur en op zaterdag tussen 10.00 uur en 16.30 uur).