Winnaars Tonnenmaand

“Echt ongelofelijk, nu kunnen we naar Hawaï!”

Iedere dag in maart is € 100.000 waard. Gaston Starreveld en Martijn Krabbé verrassen in maart iedere dag een winnaar met  € 100.000. Daarnaast verdelen de overige loten in de winnende postcodes ook nog eens € 100.000. Lees hier de reacties van enkele winnaars:

Uitreiking Tonnenmaand winnaars Dongen
Uitreiking Tonnenmaand winnaars Dongen

Machiel uit Dongen: “Wat fantastisch! Dit had ik niet verwacht. We waren al van plan om de achtertuin op te knappen, dus daar kunnen we dit geld mooi voor gebruiken. Of ik verder nog wensen heb? We hebben ook drie opgroeiende kinderen en zodra zij wat ouder zijn willen we een mooie reis gaan maken. Deze prijs zorgt ervoor dat je een financiële onbezorgde toekomst hebt en dat is erg fijn!”

Uitreiking Tonnenmaand winnaars Rockanje
Uitreiking Tonnenmaand winnaars Rockanje
Silvia uit Rockanje: “We zijn zo ontzettend blij met deze prijs! Vorig jaar is op 11 februari ons Beachcenter in Oostvoorne afgebrand. Dus toen hebben we maanden geen inkomsten gehad, maar er kwamen natuurlijk wel rekeningen binnen die we moesten betalen. We zijn bezig met de heropbouw van het pand, dus het geld kunnen we erg goed gebruiken.  We hopen dat we wat over houden, zodat we nog iets leuks kunnen doen.  Wat erg bijzonder is, is dat ik in januari belde naar de Postcode Loterij omdat ik eigenlijk twee van mijn vier loten wilde opzeggen, uiteindelijk ben ik toch blijven meespelen voor de TonnenMaand. Ik dacht oké dat ene maandje. Nu kan ik mijn geluk niet op!”

Uitreiking Tonnenmaand winnaars Capelle aan den IJssel
Uitreiking Tonnenmaand winnaars Capelle aan den IJssel

Marian uit Capelle aan den IJssel: “Yes, nu kan mijn droomwens in vervulling gaan! Dat is het eerste wat ik dacht toen ik de cheque overhandigd kreeg. Ik ben net afgestuurd als clown en ik zou erg graag clown willen spelen voor zieke kinderen. Dat vind ik heel mooi! Hier wil ik dan ook een deel van het geld aan gaan besteden. Momenteel doe ik vrijwilligerswerk bij een werkplaats voor geestelijk- en lichamelijk gehandicapten, maar ik wil ook nog vrijwilligerswerk doen in de zorg. Uiteindelijk hoop ik voor CliniClowns te kunnen werken of zelf met een leuke versierde fiets langs zieke kinderen te gaan en er voor zorgen dat ze even alle narigheid vergeten.”

Uitreiking Tonnenmaand winnaars Berkel en Rodenrijs
Uitreiking Tonnenmaand winnaars Berkel en Rodenrijs

José uit Berkel en Rodenrijs: “We werden gebeld door de Postcode Loterij, omdat we thuis moesten zijn voor het in ontvangst nemen van een prijs. Ik was compleet overdonderd en dacht eerst dat het een grap was. Je durft het gewoon niet te geloven. Maar wat fantastisch dit. Zo’n mooie prijs! Ik speelde nog mee op mijn oude adres, en precies op dat lot is deze prijs gevallen.
Wat we met het geld gaan doen? Ik denk dat we een gedeelte gebruiken voor het aflossen van de hypotheek, een gedeelte naar onze kleinkinderen en we zouden graag mijn zus die in Zuid-Afrika woont willen bezoeken.

Uitreiking Tonnenmaand winnaars Huizen
Uitreiking Tonnenmaand winnaars Huizen

Yvonne uit Huizen:  “We leven echt in een roes. Toen Martijn in onze woonkamer stond geloofden wij onze ogen niet. Je denkt ik win nooit iets, maar dan gebeurt er dit. Echt helemaal te gek! Mijn man en ik hebben altijd gezegd dat we nog eens naar Hawaï zouden willen en nu zou dat zo maar eens werkelijkheid kunnen worden. Onze kinderen krijgen ook een gedeelte van het geld.“

Kijk voor meer informatie op de pagina over de uitslagen van de TonnenMaand.  

Speel mee en maak kans op prijzen ›