Eerste sneeuwval in Wormerveer voor opnames tv-commercial Postcode Loterij

Wormerveer, 18 oktober 2013 – De eerste sneeuw is gisteren gevallen in Wormerveer. De Riouwstraat en de Oost Indischekade werden alvast in kerstsfeer gebracht voor de opnames van de tv-commercial die de Postcode Loterij in december gaat uitzenden.

Postcode Loterij-ambassadeurs Quinty Trustfull, Caroline Tensen, Winston Gerschtanowitz, Martijn Krabbé en Gaston Starreveld spelen de hoofdrol in de nieuwe commercial die de PostcodeKanjer van 48,9 miljoen aanprijst. Op 1 januari wordt bekend welke postcodes deze miljoenenprijs winnen. In december is de reclamecommercial op tv te zien.

Sandra van Balveren, verantwoordelijk voor de productie van tv-commercials bij de Postcode Loterij: "De hoek tussen de Riouwstraat en de Oost Indischekade in Wormerveer is voor ons een heel geschikte locatie om de tv-commercial op te nemen.

Het is een gezellige en charmante straathoek met veel huizen. We zijn aangenaam verrast door gastvrijheid van de bewoners. Zij vonden het heel leuk dat hun straat is uitgekozen en hebben toestemming gegeven hun huizen in oktober al in kerstsfeer te brengen".