• George Clooney en de Postcode Loterij
  • Kanjer van 43,9 miljoen euro valt in Sittard

    Topvisual Kanjer
  • Desmond Tutu, ambassadeur van de Postcode Loterij

Groot feest in Wouwse Plantage

Vanmiddag zijn de deelnemers op postcode 4725 AD in Wouwse Plantage overvallen door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode is namelijk de prijs van € 2,5 miljoen gevallen.

De prijs van € 2,5 miljoen is getrokken in de trekking van september 2016 en wordt als volgt verdeeld: de helft wordt verdeeld onder de winnaars met de winnende postcode 4725 AD. De andere helft wordt verdeeld onder alle winnaars van de winnende wijk 4725.

Winnaars gefeliciteerd!

De prijs wordt verdeeld onder in totaal 231 deelnemers: 9 deelnemers in de winnende postcode 4725 AD en 222 deelnemers in de winnende wijk 4725!

De winnaars konden hun geluk niet op. Benieuwd naar hun reactie? Bekijk de uitreiking:

De reis naar de winnende postcode was live te volgen op Facebook en kunt u hier terug kijken.

Volg ons op Facebook!

Kanjerpunten

De prijs van € 2,5 miljoen wordt verdeeld op basis van Kanjerpunten. Elke deelnemer die meespeelt met de Postcode Loterij krijgt automatisch per trekking 10 Kanjerpunten per lot toegekend. Hoe meer Kanjerpunten u heeft, hoe groter uw aandeel in de prijs. Voor de prijs van € 2,5 miljoen van september hebben deelnemers maximaal 100 Kanjerpunten per lot kunnen sparen.

Overige maanduitslagen

Natuurlijk was er nog veel meer te winnen in de trekking van september. Bekijk alle overige uitslagen hier. Alle dagelijkse prijzen, zoals de Buurt-Ton, de PostcodeStraatprijs en de geldprijs van

€ 1.000,- per lot zijn te vinden op www.postcodeloterij.nl/elkedagprijs.

*Uitslagen onder voorbehoud van typefouten en incasso.