“Het was echt onwerkelijk. Je ziet het wel eens op tv en dan sta je er zelf ineens”

Dorenda: "Ik vond het geweldig om Gaston te ontmoeten".
Dorenda: "Ik vond het geweldig om Gaston te ontmoeten".

Een nieuwe keuken, zonnepanelen op het dak of een mooie reis maken. In februari hebben we weer veel winnaars blij gemaakt met de bekendste prijs van de Postcode Loterij: de PostcodeStraatprijs. In Uden wonnen maar liefst 18 bewoners van de Morgenweg een geldprijs. Welke droom laten zij uitkomen?

Dorenda: “De uitreiking was super leuk! Ik vond het geweldig om Gaston te ontmoeten. Hij is heel vriendelijk. Wat ik met het geld wil gaan doen? Eigenlijk willen mijn man en ik al jaren een nieuwe keuken, misschien komt die er dan eindelijk. En ik zou zo graag een mooie reis willen maken, maar dan moet ik eerst van mijn vliegangst afkomen. Misschien kan ik dus beter eerst een cursus daarvoor doen? Daarnaast maak ik zelf schilderijen, ik hoop van deze hobby mijn beroep te kunnen maken.”

Marc: "het is echt onwerkelijk."
Marc: "het is echt onwerkelijk."

Marc: “Het was echt onwerkelijk. Je ziet het wel eens op tv en dan sta je er zelf ineens. Een cameraploeg in ons huis en een cheque in mijn handen. Het overvalt je echt! Het geld gaat zeker goed van pas komen. We hebben een nieuw huis, maar helaas staat ons oude huis nog te koop. Dit levert natuurlijk veel extra kosten op. Op ons nieuwe huis willen we graag zonnepanelen zetten, daarnaast nog lekker op vakantie en sparen voor de studies van onze kinderen.”

Carel: "we zijn er ontzettend blij mee."
Carel: "we zijn er ontzettend blij mee."

Carel: “Wat was dat een grote verrassing! Ik kwam thuis in de verwachting dat ik moest tekenen voor een pakketje toen Gaston met een gouden envelop voor de deur stond. Ik had hiervoor nog nooit iets gewonnen, maar ik ben heel blij dat ik lid ben gebleven van de Postcode Loterij, want het geld komt goed van pas. Mijn vrouw is in verwachting van ons tweede kind en we hebben net een nieuw huis. Zo moet er in de tuin nog het een en ander gebeuren. Dat kan nu gelukkig wat makkelijker. We zijn er ontzettend blij mee.”

Helen: "Wat ik zo mooi vind aan de Postcode Loterij is dat deelnemers met hun bijdrage goede doelen steunen."
Helen: "Wat ik zo mooi vind aan de Postcode Loterij is dat deelnemers met hun bijdrage goede doelen steunen."

Helen: “Wat onwerkelijk! Dat was mijn eerste reactie toen ik zag dat ik 75.000 euro had gewonnen. Ik was echt verrast. Van het geld wil ik graag starten met een nieuwe opleiding. Ik geef momenteel privéles Engels, maar ik zou zo graag de lerarenopleiding Engels willen volgens. Dat zou nu opeens kunnen. Mijn droom is ook om als de kinderen wat ouder zijn met hen een reis te maken naar Zuid-Afrika. Wat ik zo mooi vind aan de Postcode Loterij is dat deelnemers met hun bijdrage goede doelen steunen. Ik ben blij dat ik mensen kan helpen, maar ook blij dat ik nu zelf iets win.“Bekijk hier een compilatie van de Straatprijsuitreiking in Uden

 

Speel mee en maak kans op prijzen ›