“Ik speel mee met de Postcode Loterij omdat je meer kleinere prijzen hebt. Daardoor maak je sneller kans om wat te winnen.”

Winnaars Sliedrecht Tonnenmaand

Mevrouw Stuy en haar man uit Sliedrecht zijn beiden met pensioen. Hoewel ze van hun vrijheid genieten, is het leven soms erg duur. Daarom besloot mevrouw Stuy onlangs een paar loten op te zeggen. Gelukkig bleef ze nog wel met één lot meespelen voor het ‘je weet maar nooit’ gevoel en dat bleek een goede beslissing te zijn. De Sliedrechtse en haar man zijn nu een ton rijker en kunnen de teugels weer even laten vieren. “Dit is voor ons echt een mooi steuntje in de rug, een appeltje voor de dorst, maar het is ook heel fijn dat we nu niet alles meer hoeven te berekenen en gewoon wat ruimer kunnen leven”,  vertelt mevrouw Stuy opgewekt.     

“Toen we gebeld werden door de Postcode Loterij of we thuis waren, ging er van alles door ons heen. Je denkt toch gelijk, wat moet de loterij hier? Ik dacht in eerste instantie dat de Postcode Loterij een LED-tv kwam brengen. Mijn schoonzoon zei toen dat het TonnenMaand was en dat het weleens een hele mooie prijs zou kunnen zijn. Ik kon dat gewoon niet geloven, tot het moment dat Gaston met een cheque in de woonkamer stond.”

Liever kleinere geldprijzen

"Ik speel al jaren mee met de Postcode Loterij. Natuurlijk vanwege de goede doelen die de loterij steunt, maar met name vanwege de prijzen. Ik speel juist mee met de Postcode Loterij omdat je meer kleinere prijzen hebt. Daardoor maak je sneller kans om wat te winnen.  Een ton winnen is heel erg leuk, maar ik zou niet weten wat ik met miljoenen euro’s zou moeten doen. Een paar jaar geleden heb ik in de Straatprijs een paar duizend euro gewonnen en ook daar was ik heel erg blij mee.”

Mevrouw Stuy wil met het gewonnen geld in ieder geval haar 15 jaar oude auto vervangen en een deel aan de kinderen geven. 

Kijk voor meer informatie op de pagina over de uitslagen van de TonnenMaand.  

Speel mee en maak kans op prijzen ›