Inwoner Eersel wint 290.000 euro in finale tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 6 oktober 2014 – Henk uit Eersel is de gelukkige winnaar van 290.000 euro in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Na 499 kandidaten te hebben weggespeeld, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende Gouden Koffer Spel.
 
Henk stond samen met 49 wijkgenoten uit Eersel in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde hij als finalist in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen, maken deelnemers kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Voor Henk stopte het spel bij 290.000 euro.

Henk is blij verrast: "We willen nog graag iets veranderen in huis en een mooie reis maken is ook nog mijn wens."
 
In deze video is te zien hoe deelnemers winnen bij Miljoenenjacht: ‘Hoe werkt Miljoenenjacht?'

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo
Niet alleen voor de studiogasten was de tv-show spannend. Dit seizoen kunnen ook de kijkers thuis meespelen. Omdat de Postcode Loterij dit jaar 25 jaar bestaat mag heel Nederland dit najaar meespelen met Postcode Loterij Bingo tijdens de uitzending. De Bingowinnaar en zijn of haar buren winnen hetzelfde bedrag als de studiowinnaar. Deze keer waren deelnemers uit Leeuwarden de gelukkige winnaars.

Miljoenenjacht is dit najaar tot en met zondagavond 26 oktober wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4.