Inwoner Uitgeest wint 190.000 euro in finale tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 29 september 2014 Marianne uit Uitgeest is de gelukkige winnaar van 190.000 euro in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Na 499 kandidaten te hebben weggespeeld, sleepte zij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende Gouden Koffer Spel.

Marianne stond samen met 49 wijkgenoten uit Uitgeest in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde zij als finalist in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen, maken deelnemers kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Voor Marianne stopte het spel bij 190.000 euro.

Marianne is blij verrast: “Ik wil een mooie reis maken met mijn gezin. Misschien naar Afrika of naar Amerika.”

In deze video is te zien hoe deelnemers winnen bij Miljoenenjacht: ‘Hoe werkt Miljoenenjacht?’

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo

Niet alleen voor de studiogasten was de tv-show spannend. Dit seizoen kunnen ook de kijkers thuis meespelen. Omdat de Postcode Loterij dit jaar 25 jaar bestaat mag heel Nederland dit najaar gratis meespelen met Postcode Loterij Bingo tijdens de uitzending. De Bingowinnaar en zijn of haar buren winnen hetzelfde bedrag als de studiowinnaar. Deze keer waren deelnemers uit Nijmegen de gelukkige winnaars.

Miljoenenjacht is dit najaar tot en met zondagavond 26 oktober wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4.