Inwoner Velddriel wint 40.000 euro in tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 29 september 2014 – Ria uit Velddriel is de gelukkige winnaar van 40.000 euro in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht dat afgelopen zondag werd uigezonden. Zij was samen met 49 wijkgenoten uitgenodigd in de studio en vond daar de ‘Gouden Bel’ onder haar stoel. Ria rinkelde de bel bij geldkoffer nummer 5 en won daarmee 40.000 euro.

Ria streed zondag samen met 499 andere kandidaten om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel. Hoewel zij niet in de finale kwam, won zij toch een bedrag van 40.000 euro. Onder één van de stoelen lag namelijk naast de prijs ook nog de ‘Gouden Bel’ verstopt. De studiogast met de Gouden Bel mag deze tijdens het finalespel bij de eerste elf koffers, vlak voor een bepaalde koffer opengaat, rinkelen en wint dan het bedrag in deze koffer tot een maximum van 50.000 euro.

1 eurocent tot 5 miljoen euro

In Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om de finaleplaats in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen kan de finalist een bedrag winnen dat varieert van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk won Marianne uit Uitgeest in het finalespel 190.000 euro.

In deze video is te zien hoe deelnemers winnen bij Miljoenenjacht: ‘Hoe werkt Miljoenenjacht?’

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo

Niet alleen voor de studiogasten was de tv-show spannend. Dit seizoen kunnen ook de kijkers thuis meespelen. Omdat de Postcode Loterij dit jaar 25 jaar bestaat mag heel Nederland dit najaar gratis meespelen met Postcode Loterij Bingo tijdens de uitzending. De Bingowinnaar en zijn of haar buren winnen hetzelfde bedrag als de studiowinnaar. Deze keer waren deelnemers uit Nijmegen de gelukkige winnaars.


Miljoenenjacht is dit najaar tot en met zondagavond 26 oktober wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4.