Inwoner uit Assen wint gloednieuwe auto in tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 29 september 2014 – Inwoonster Monta uit Assen is de gelukkige winnaar van een gloednieuwe Volkswagen Up in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht dat afgelopen zondag werd uigezonden. Zij was samen met 49 wijkgenoten uitgenodigd in de studio.

Monta streed zondag samen met 499 andere kandidaten om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel. Hoewel zij niet in de finale kwam, won zij toch een nieuwe auto. Een andere kandidaat, Marian uit Amsterdam, kreeg namelijk de optie om te kiezen voor een koffer of door te spelen voor een finaleplaats. Omdat zij koos voor de finale, kreeg Monta de koffer met inhoud, dit bleek een Volkswagen Up te zijn.

Een andere inwoner van Assen, Jan, wist door te dringen tot de voorronde van de finale. Hij eindigde als één van de vijf laatste kandidaten. Hij viel echter af voor de grote finale en kreeg een troostprijs van 2.000 euro.

1 eurocent tot 5 miljoen euro

In Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om de finaleplaats in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen kan de finalist een bedrag winnen dat varieert van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk won Marianne uit Uitgeest in het finalespel 190.000 euro.

In deze video is te zien hoe deelnemers winnen bij Miljoenenjacht: ‘Hoe werkt Miljoenenjacht?’

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo

Niet alleen voor de studiogasten was de tv-show spannend. Dit seizoen kunnen ook de kijkers thuis meespelen. Omdat de Postcode Loterij dit jaar 25 jaar bestaat mag heel Nederland dit najaar gratis meespelen met Postcode Loterij Bingo tijdens de uitzending. De Bingowinnaar en zijn of haar buren winnen hetzelfde bedrag als de studiowinnaar. Deze keer waren deelnemers uit Nijmegen de gelukkige winnaars.

Miljoenenjacht is dit najaar tot en met zondagavond 26 oktober wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4.