Inwoners Kerkrade winnen 100.000 euro

Amsterdam, 29 oktober 2012 – Achttien inwoners van Kerkrade hebben gisteren tijdens Het Grote Prijzenfeest van de Postcode Loterij in Ahoy Rotterdam onverwachts een grote geldprijs gewonnen. De winnaars verdelen met elkaar een geldbedrag van 100.000 euro.

De gelukkige winnaars uit Kerkrade
De gelukkige winnaars uit Kerkrade

In totaal zijn er 18 deelnemers met 21 loten in de prijzen gevallen, omdat zij in de Postcode Loterij meespelen met postcode 6464 AV (Adriaen Brouwerstraat, Kerkrade). De winnaars ontvangen 4.791,90 euro per lot. Enkele winnaars spelen mee met twee loten en winnen dus het dubbele.

Laptop voor alle winnaars uit Kerkrade
De inwoners uit Kerkrade waren zondag 28 oktober aanwezig bij Het Grote Prijzenfeest in Ahoy. Zij wonnen in de extra trekking van de Postcode Loterij in augustus een kaart voor dit exclusieve concert waarbij onder meer Jan Smit, Gerard Joling, Anita Meijer en Lee Towers optraden.

Naast een kaart voor het concert wonnen de winnaars uit Kerkrade tevens een laptop die direct na het concert kon worden opgehaald. Voor de 18 deelnemers die ook nog eens het bedrag van 100.000 euro samen wonnen, was dit een complete verrassing. Eén winnares gaf aan dolblij te zijn: "Dankzij deze prijs kan ik met mijn gezin op vakantie naar Joegoslavië waar een groot deel van mijn familie woont".

Exclusief concert voor Postcode Loterij-winnaars
In totaal waren er ruim 10.000 winnaars en introducees uit het hele land aanwezig bij Het Grote Prijzenfeest van de Postcode Loterij. De winnaars wonnen naast twee toegangskaarten voor het concert ook een prijs t.w.v. 250 euro die na afloop direct op te halen was. Onder de aanwezigen werd daarnaast 100.000 euro verloot en vijf BMW’s.

Bekijk hier het filmpje met de samenvatting van het Grote Prijzenfeest dat op 29 oktober in Koffietijd te zien was!