Inwoners uit Zwolle vallen in de prijzen bij Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 6 oktober 2014 – Jolanda uit Zwolle is de gelukkige winnaar van 41.300 euro in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht dat afgelopen zondag werd uitgezonden. De inwoner uit Zwolle stond als één van de twee laatste finalisten in de studio. Door op de rode knop te drukken besloot zij het spel te verlaten met een uitstapbedrag van 41.300 euro.
 
Jolanda is blij verrast met haar prijs: "Dit is waanzinnig veel geld. Mijn dochter neem ik in ieder geval mee om te winkelen."

Naast Jolanda streed zondag ook Janny uit Zwolle samen met 499 andere kandidaten om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel. Hoewel zij niet in de finale kwam, won zij toch een nieuwe auto. Wijkgenoot Eef ging ervandoor met een Sonos pakket.
 
Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo
Niet alleen voor de studiogasten was de tv-show spannend. Dit seizoen kunnen ook de kijkers thuis meespelen. Omdat de Postcode Loterij dit jaar 25 jaar bestaat mag heel Nederland dit najaar meespelen met Postcode Loterij Bingo tijdens de uitzending. De Bingowinnaar en zijn of haar buren winnen hetzelfde bedrag als de studiowinnaar. Deze keer waren deelnemers uit Leeuwarden de gelukkige winnaars.

Miljoenenjacht is dit najaar tot en met zondagavond 26 oktober wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4.