Nieuw: winnen met uw buurt met de Postcode Loterij Buurt-Ton

Wat is de Postcode Loterij Buurt-Ton?

Er is een nieuwe prijs in Nederland, de Postcode Loterij Buurt-Ton! Naast de PostcodeStraatprijs is nu ook de Buurt-Ton een vaste prijs in ons prijzenpakket. Elke zaterdag maken we een gelukkige postcode bekend die de Buurt-Ton heeft gewonnen. Alle deelnemende loten in de winnende postcode mogen met elkaar € 100.000,- verdelen. En dat is een heel groot feest voor u en uw buren!

30x kans op de Buurt-Ton

Om deze nieuwe prijs te vieren met al onze deelnemers reiken we van 6 tot 30 juni elke dag een Buurt-Ton uit! Deze extra Buurt-Tonnen zaten in de trekking van april en mei. Maar daar blijft het niet bij. Alleen deze maand maakt u namelijk ook nog eens kans op 30x kans een Buurt-Ton. De winnende postcodes van de Buurt-Ton staan vanaf 8 juli op www.postcodeloterij.nl.

Als deelnemer maakt u al kans op de Buurt-Ton

De Buurt-Ton wordt verdeeld onder alle deelnemende loten in de winnende postcode. Dat betekent dat niet alleen u, maar ook uw buren in de prijzen vallen! Met hoeveel loten wilt u kans maken? Meer loten, is meer kans én een hogere geldprijs als u wint. Al onze deelnemers spelen mee en maken automatisch kans op deze prijs en de meer dan 600.000 andere maandelijkse prijzen.