• Toppers

Wat trekt u aan tijdens Toppers in Concert op 29 mei?

Belangrijke informatie

 • Houd uzelf aan de huisregels
  Op het moment dat u de Amsterdam ArenA betreedt zijn de daar geldende huisregels van toepassing. Vanuit de organisator en de Amsterdam ArenA zijn wij daarom verplicht u op de hoogte te stellen van de huisregels die van kracht zijn in de Amsterdam ArenA. U vindt deze op http://www.amsterdamarena.nl/huisregels.htm

 • Toppers Live
  Toppers Live is een gratis smartphone App die het publiek onderdeel uit laat maken van de Toppers concerten in 2014. Het publiek maakt volledig onderdeel uit van de stadionshow, hetgeen een absolute wereldprimeur is. De Toppers Live App kan nu al gedownload worden in de App stores van Google Play en Apple. Doe dit vandaag nog en wordt onderdeel van de Mobile Interactive Lightshow tijdens Toppers in Concert!

 • Doorverkopen van toegangskaarten
  Wij wijzen u vriendelijk op het feit dat het vanuit Ticketpoint niet is toegestaan kaarten door te verkopen aan derden. De Nationale Postcode Loterij is op geen enkele manier aansprakelijk bij het doorverkopen van kaarten. Daarnaast worden gekopieerde of gescande toegangskaarten niet geaccepteerd. U krijgt alleen toegang tot de Amsterdam ArenA met originele toegangskaarten.

 • Mindervaliden

  Voor Toppers in Concert zijn een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Deze zijn op dit moment allemaal vergeven. De Amsterdam ArenA hanteert een streng beleid met betrekking tot het maximum aantal toegestane rolstoelen, dit ten behoeve van de veiligheid. Wij attenderen u er daarom op dat u geen toegang tot de ArenA krijgt indien u niet over een rolstoelkaart beschikt. Op het veld zijn krukken, stoeltjes en overige hulpmiddelen niet toegestaan.