• Goudenkoffer
  • Ruim 9,4 miljoen euro uitgereikt in 6 shows. Alle winnaars van Miljoenenjacht gefeliciteerd!

    Miljoenenjachtbingo
  • Ruim 9,4 miljoen euro uitgereikt in 6 shows. Alle winnaars van Miljoenenjacht gefeliciteerd!

    Studiowinnaar

Tien inwoners Eemnes winnen 550.000 euro met Postcode Loterij Miljoenenjacht Bingo

Amsterdam, 15 november 2013 – Hoog bezoek gisteren voor bewoners van de straat Lambertsveen in Eemnes. Hun postcode 3755 JC bleek zondagavond 10 november de winnende ‘Bingo postcode’ in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht. Twee koffermeisjes uit de tv-show kwamen langs om een totaalbedrag van 550.000 euro uit te reiken aan tien bewoners van de straat. Eén inwoner won 100.000 euro en negen inwoners wonnen 50.000 euro.

De tien winnaars wonnen het geldbedrag met ‘Miljoenenjacht Bingo’. Miljoenenjacht Bingo is onderdeel van de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht. Deelnemers van de Postcode Loterij kunnen met Miljoenen Bingo tijdens de uitzending thuis live meespelen met hun tablet, smartphone, computer of een uitgeprinte Bingo-kaart. Per postcode spelen deelnemers mee met dezelfde Bingo-kaart. De deelnemers van de postcode die als eerste de kaart vol hebben, winnen 50.000 euro per lot.

In totaal speelden afgelopen zondag ruim 150.000 kijkers gelijktijdig thuis live mee met Miljoenenjacht Bingo met hun computer, tablet of smartphone.