Vernieuwde Postcode Loterij Fiets is een feit!

21 augustus 2014 - De Fietsprijs is in 2009 geïntroduceerd bij de Postcode Loterij.
De groene prijs past bij onze missie: fietsen is gezond en spaart het milieu. Bovendien winnen hele straten een fiets, een goede reden om er samen op uit te gaan. Sinds dit jaar is Batavus de partner in de Fietsprijs. Batavus produceert het nieuwe model van de Postcode Loterij. Bovendien reiken de 1200 lokale Batavus fietsendealers de prijs uit aan de winnaars. Deze week gaan de eerste Batavus Postcode Loterij Fietsen van de fabriek naar de dealers om vervolgens hun weg te vinden naar de winnaars. In de ZomerTrekking in juli wonnen 600 postcodes meer dan 6000 nieuwe Postcode Loterij Fietsen!

Postcode Loterij Fiets sinds 2009 een begrip

Al vijf jaar is de Postcode Loterij Fiets een ongekend populaire prijs in het prijzenpakket van de Postcode Loterij. Gedurende deze jaren gaat de fiets mee met de tijd en de wensen van de deelnemers. De vernieuwde Postcode Loterij Fiets van Batavus onderscheidt zich op een aantal punten van het vorige model. Zo is de fiets voorzien van drie versnellingen, luxe metallic lak, stuurvergrendeling en een zeer stabiele tweepootstandaard. En er is ook een primeur: de Postcode Loterij kinderfiets. Winnaars van de Fietsprijs met meerdere loten die liever geen tweede volwassenenfiets willen, kunnen nu voor een kinderfiets kiezen. Dit is een mini-variant van de reguliere Postcode Loterij Fiets.

In de buurt de prijs ophalen

Ruim 1200 lokale fietsenhandelaren zijn Batavus dealer. Door het hele land kunnen winnaars dus in de buurt hun gewonnen fiets ophalen op een door hen gewenst moment. Batavus en haar dealers zijn blij met de samenwerking. Met het uitleveren van de fietsen in hun winkel komen er nieuwe potentiële klanten over de vloer. En er is natuurlijk de mogelijkheid om een verzekering en accessoires te verkopen, zoals een fietsslot of een fietsmand. Bovendien kan de dealer op een later moment service en onderhoud plegen voor de fiets.

Verslag van fabriekstour in Koffietijd

Op vrijdag 29 augustus is in het tv-programma Koffietijd op RTL 4 een verslag te zien van de tour die Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld kreeg in de Batavus-fabriek in het Friese Heerenveen.