Verraste winnares Texaco Gouden Kofferjacht wint 20.000 euro

De winnares, mevrouw Verbeek, was blij verrast
De winnares, mevrouw Verbeek, was blij verrast
Amsterdam, 10 mei 2013– Mevrouw Verbeek uit Grubbenvorst heeft € 20.000 gewonnen door mee te doen met een actie van tankstation Texaco en de Nationale Postcode Loterij. Afgelopen woensdagochtend werd zij verrast door een gouden limousine bij tankstation Texaco Venray-Oost aan de Rijksweg A73 in Venray. Een Gouden Koffermeisje, bekend van het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenenjacht, stapte uit de limousine en overhandigde mevrouw Verbeek een Gouden Koffer met daarin een cheque ter waarde van € 20.000.

Mevrouw Verbeek: "Wat een enorme verrassing is dit! Binnenkort ga ik op vakantie naar Bali, dit geld komt daarbij goed van pas!".

Mevrouw Verbeek had de prijs gewonnen door deel te nemen aan de actie 'Texaco Gouden Kofferjacht', een initiatief van de Nationale Postcode Loterij en Texaco.

Bij deze actie ontving elke shop- en/of tankklant van Texaco van 13 maart tot en met 9 april bij ieder bezoek een kraskaart. Op deze kraskaart stond een actiecode die te activeren was via een actiewebsite. Hiermee maakte men gratis kans op prijzen als: led-tv’s, mini iPad’s en tankvouchers en vier Gouden Koffer met daarin € 20.000. In totaal deden ruim 232.000 mensen mee met de actie. De andere drie Gouden Koffers met € 20.000 zijn gewonnen in: Haren, Sprang-Capelle en Rosmalen.

Bekijk ook alle overige uitslagen van de 'Texaco Gouden Kofferjacht'-actie.