Vervanging ketel Postcode Loterij Barbecue

Postcode Loterij Barbecue

6 augustus 2016 - Wij hebben iedereen die in 2016 een Postcode Loterij Barbecue heeft gewonnen of besteld geïnformeerd over het vervangen van de witte ketel.

Ondanks dat de barbecue uitgebreid is getest, hebben wij van enkele gebruikers klachten binnengekregen over onvoldoende hittebestendigheid van de ketel. Dat vinden wij erg vervelend. Uit voorzorg hebben wij besloten om alle barbecues die in 2016 zijn uitgeleverd van een nieuwe ketel te voorzien. Wij hebben dan ook dringend geadviseerd de barbecue pas (weer) te gebruiken op het moment dat de nieuwe ketel volgens de bij te leveren beschrijving op het onderstel is geplaatst.

Wij zullen de nieuwe ketels eind oktober thuisbezorgen. De oude ketels zijn kosteloos terug te zenden in de retourdoos die wij meesturen met de levering van de nieuwe ketel. De oude ketels zullen gerecycled worden.

Het vervangen van de ketel geldt alleen voor de Postcode Loterij Barbecue die in 2016 is uitgeleverd. Over de modellen uit 2015 en 2014 zijn geen klachten.

Meer informatie over het vervangen van de ketel van de Postcode Loterij Barbecue is hier te vinden.