• Goudenkoffer
  • Ruim 9,4 miljoen euro uitgereikt in 6 shows. Alle winnaars van Miljoenenjacht gefeliciteerd!

    Miljoenenjachtbingo
  • Ruim 9,4 miljoen euro uitgereikt in 6 shows. Alle winnaars van Miljoenenjacht gefeliciteerd!

    Studiowinnaar

Vijf inwoners van Hoek winnen 400.000 euro met Miljoenenjacht Bingo

Amsterdam, 7 november 2013 – Hoog bezoek voor bewoners van de Narcissenlaan in Hoek. Hun postcode 4542 BS bleek zondagavond 4 november de winnende Bingo-postcode in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht. Twee koffermeisjes uit de tv-show kwamen langs om een totaalbedrag van 400.000 euro uit te reiken aan vijf bewoners van de straat. Drie inwoners wonnen 100.000 euro en twee inwoners wonnen 50.000 euro.

Foto: Roy Beusker Fotografie
Foto: Roy Beusker Fotografie

De vijf winnaars wonnen het geldbedrag met ‘Miljoenenjacht Bingo'. Miljoenenjacht Bingo is een nieuw spel dat onderdeel is van de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht. Deelnemers van de Postcode Loterij kunnen met Miljoenen Bingo tijdens de uitzending thuis live meespelen met hun tablet, smartphone, computer of een uitgeprinte Bingo-kaart. Per postcode spelen deelnemers mee met dezelfde Bingo-kaart. De deelnemers van de postcode die als eerste de kaart vol hebben, winnen 50.000 euro per lot.

In totaal speelden afgelopen zondag ruim 161.000 kijkers gelijktijdig thuis live mee met Miljoenenjacht Bingo met hun computer, tablet of smartphone.

In de eerstvolgende aflevering van Postcode Loterij Miljoenenjacht zal de uitreiking van de prijzen in Hoek te zien zijn. Deze uitzending is op zondag 10 november om 20.00 uur bij RTL 4.