"We konden het niet geloven, maar waren erg blij"

Winnaars Tonnenmaand Amsterdam

“Het was echt zo’n onwerkelijk idee. Dat moment dat Gaston bij ons in de kamer stond en liet zien wat wij gewonnen hadden. We konden het niet geloven, maar waren erg blij. En tegelijkertijd ging het ook wel een beetje langs ons heen”, memoreert meneer Eshuis uit Amsterdam.

Meneer Eshuis speelt al vanaf het prille begin mee met de Postcode Loterij. “Al vanaf het begin van de jaren negentig en natuurlijk heb ik wel vaker wat gewonnen, maar dat waren kleine prijsjes. Toen ik gebeld werd dat we een prijs hadden gewonnen, dacht ik ook direct aan een appeltaart. Toen men eenmaal voor de deur stond en vroeg of ik mij wilde legitimeren had ik pas door dat het weleens om een hele substantiële prijs zou kunnen gaan.”

Groter wonen en geld voor de kinderen

“Ik ben psycholoog en we wonen in Amsterdam, maar we wonen niet heel groot dus kijken we al een tijdje uit naar een grotere woning. Met dit geld kunnen we het voor een deel misschien wel realiseren. En we waren ons ook op een vakantie aan het oriënteren. We willen graag naar Zuid-Engeland en ook wel naar de Middellandse Zee.

We hebben kinderen in variërende leeftijden, de jongste is acht, de middelste zestien en de oudste negentien. De oudste woont op zichzelf en studeert. Dit zijn wel de dure jaren dus we zijn erg blij dat we met dit geld ook onze kinderen kunnen helpen.” 

Kijk voor meer informatie op de pagina over de uitslagen van de TonnenMaand.  

Speel mee en maak kans op prijzen ›