• Goudenkoffer
  • Ruim 9,4 miljoen euro uitgereikt in 6 shows. Alle winnaars van Miljoenenjacht gefeliciteerd!

    Miljoenenjachtbingo
  • Ruim 9,4 miljoen euro uitgereikt in 6 shows. Alle winnaars van Miljoenenjacht gefeliciteerd!

    Studiowinnaar

Zeven inwoners Elst winnen 400.000 euro met Postcode Loterij Miljoenenjacht Bingo

Amsterdam, 30 oktober 2013 – Hoog bezoek gisteren voor bewoners van de Driftweg in Elst. Hun postcode 3921 DS bleek zondagavond 27 oktober de winnende ‘Bingo postcode’ in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht. Twee koffermeisjes uit de tv-show kwamen langs om een totaalbedrag van 400.000 euro uit te reiken aan zeven bewoners van de straat. Zes inwoners wonnen 50.000 euro en één inwoner wonnen 100.000 euro.


De zeven winnaars wonnen het geldbedrag met ‘Miljoenenjacht Bingo’. Miljoenenjacht Bingo is een nieuw spel dat onderdeel is van de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht. Deelnemers van de Postcode Loterij kunnen vanaf deze reeks ook live thuis op hun telefoon, tablet, computer of met een uitgeprinte Bingo-kaart meespelen met Miljoenjacht door middel van het online Miljoenenjacht Bingo spel. Per postcode spelen deelnemers mee met dezelfde Bingo-kaart. De deelnemers van de postcode die als eerste de kaart vol hebben, winnen 50.000 euro per lot.

In totaal speelden afgelopen zondag ruim 158.000 kijkers gelijktijdig thuis live mee met Miljoenenjacht Bingo met hun computer, tablet of smartphone.


In de eerstvolgende aflevering van Postcode Loterij Miljoenenjacht zal de uitreiking van de prijzen in Elst te zien zijn. Deze uitzending is op zondag 3 november om 20.00 uur bij RTL 4.