Postcode Loterij Deal Or No Deal 

Postcode Loterij Deal or no Deal komt weer terug op tv. En u kunt als Postcode Loterij deelnemer vanaf morgen 12.00 uur exclusief kans maken om kandidaat te worden. Dit programma draait om lef, strategie en de kunst om op het juiste moment een deal te sluiten met de bank en de hoofdprijs van 200.000 euro binnen te slepen. U als Postcode Loterij deelnemer maakt nu exclusief kans op deze geweldige hoofdprijs. Laat snel uw gegevens achter via onderstaande button en wie weet staat u straks als kandidaat, naast presentator Buddy Vedder,  Deal Or No Deal in de studio te spelen.

Ja, ik wil kans maken

Belangrijke informatie 

  • De eerste 120 deelnemers die zich aanmelden om kans te maken om als kandidaat te worden uitgenodigd voor een Deal Or No Deal informatiebijeenkomst op10 juli 2021.
  • Op de informatiebijeenkomst krijgt u alle informatie over het tv-programma en de bijbehorende opnamedagen. Vervolgens vindt er een trekking plaats, waarbij u hoort of u een van de gelukkigen bent die kandidaat mag zijn in dit programma. 
  • Als u kandidaat mag zijn is het belangrijk om te weten dat de opnamedagen tussen 31 augustus en 8 september plaatsvinden en u daarvoor dus ook vrij dient te houden. Dit wordt uiteraard allemaal nog uitgelegd tijdens de informatiebijeenkomst op 10 juli.
  •  Plaats info bijeenkomst + adres opname toevoegen.

 

*Deelname is gratis  

** Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Meer weten over deze spannende spelshow? Bekijk de video: 

JA, IK WIL KANS MAKEN