Prijzenregen door heel Nederland op nieuwjaarsdag! 

Meer informatie

Wordt u een winnaar?

Op nieuwjaarsdag kan door heel Nederland worden geproost op een geweldige start van het nieuwe jaar. Naast de PostcodeKanjer van € 56,7 miljoen, verdeelt de Postcode Loterij nog veel meer prijzen! Zo maken we tussen 15:00 uur en 20:00 uur élke 5 minuten een winnende postcode van € 100.000,- bekend. Misschien wel die van u... 

Klik hier voor de winnende postcodes.

Postcode Loterij belspel

Vanaf 1 januari 15:00 uur tot en met 1 januari 20:00 uur 2022 kan men via het YouTube en het Facebook kanaal van de Nationale Postcode Loterij deelnemen aan een belspel. Gedurende een livestream die gelijktijdig op deze kanalen te zien is, wordt 7 keer op een willekeurige moment een telefoonnummer in beeld gebracht. Kijkers kunnen op het moment dat het telefoonnummer verschijnt het nummer bellen om kans te maken. De eerste beller die na het tonen van het nummer aan de lijn komt, en kan aantonen dat hij/zij 18 jaar of ouder is komt in de show middels een videogesprek. In de show maakt de ambassadeur vervolgens bekend welke prijs de beller wint. De prijs wordt willekeurig getrokken uit een grabbelton.

ACTIEVOORWAARDEN

Bent u nog geen deelnemer?

2022 belooft een bijzonder jaar te worden. Want met € 418,9 MILJOEN aan prijzen en cadeaus is de prijzenpot groter dan ooit en vallen er honderdduizenden postcodes in de prijzen. Speel nu de eerste maand GRATIS mee.

SPEEL NU MEE

prijzenpot_groot.png