WIN EEN UNIEKE REIS NAAR ZUID-AFRIKA

Bezoek de tenniswedstrijd tussen Rafael Nadal en Roger Federer en 2 goede doelen projecten!

Samen met 11 miljoen deelnemers zorgen wij ervoor dat goede doelen wereldwijd hun werk kunnen doen. Want, wist u dat we met de Postcode Loterij ook in Engeland, Zweden, Duitsland en Noorwegen gevestigd zijn? Allemaal werken we aan dezelfde missie: goede doelen steunen die werken aan een rechtvaardige en groene wereld. En omdat we dit niet zonder uw deelname kunnen doen geven we 9 internationale deelnemers de unieke kans om 2 projecten met eigen ogen te zien én de tenniswedstrijd tussen onze internationale ambassadeurs bij te wonen. In Zuid-Afrika! En niemand minder dan onze eigen ambassadeur Nicolette van Dam reist met u mee. En zij heeft een boodschap speciaal voor u, bekijk de video.

Maak nu kans!

Wilt u kans maken op deze unieke prijs? Meld u dan nu aan via de Persoonlijke Pagina. Laat daar vóór 24 november 23:59 uur in een korte motivatie weten waarom u deze reis wilt maken en wie weet gaat u met Nicolette op reis!

Deze actie is gesloten, geselecteerden ontvangen persoonlijk bericht.

nadal_kleinerkopie.jpg
olifant_klein.jpg

De reis vindt plaats van 2 februari tot en met 9 februari 2020. Deelnemers dienen beschikbaar te zijn op deze reisdata. Bekijk hier de actievoorwaarden

Een EXCLUSIEVE reis naar Zuid-Afrika

Dankzij uw deelname steunen we wereldwijd goede doelen. Daarom krijgt u nu de kans om 2 projecten op locatie te bezichtigen! De 2 winnaars reizen samen met een introducé naar Zuid-Afrika om daar het werk van de Peace Parks Foundation en de Roger Federer Foundation met eigen ogen te zien. Daarnaast krijgen de winnaars VIP-toegang tot de tennis-wedstrijd tussen onze internationale ambassadeurs, Roger Federer en Rafael Nadal. Deze reis maakt u niet alleen, maar met niemand minder dan Nicolette van Dam en 16 internationale deelnemers. Dit wilt u niet missen!

Het programma van de reis is inclusief:
  • VIP toegang tot tenniswedstrijd Nadal en Federer
  • Meet & Greet Nadal en Federer
  • Wildlife safari
  • Bezoek aan Robben Island
  • Projectbezoek Roger Federer en Peace Parks Foundation
  • Incl. vluchten, overnachtingen en transfers

Bekijk de voorwaarden