De leukste voorjaarsuitjes voor u op een rij

Wat een heerlijk weer! En daarom hebben we de leukste voorjaarsuitjes voor u verzameld. We hebben elke dag een nieuw uitje voor u. Zo hoeft u zich niet te vervelen! Wat gaat u doen?

Activiteiten door het hele land | Natuurmonumenten

Ontdek de mooiste natuur van ons land met de boswachters van Natuurmonumenten. Ga mee dieren kijken, stap aan boord voor een prachtige vaartocht of laat je verrassen door wonderlijke verhalen over kastelen en landgoederen. Liever zelf op pad? Natuurmonumenten biedt ook een heleboel routes aan die u kunt ontdekken.

Lees meer

World Press Photo | Tentoonstelling De Nieuwe Kerk

Van 14 april t/m 22 juli is de World Press Tentoonstelling te bezichtigen in De Nieuwe Kerk Amsterdam. World Press Photo zet zich in voor het wereldwijd ondersteunen en bevorderen van de fotojournalistiek. De tentoonstelling toont ruim 160 indrukwekkende persfoto’s van 42 fotografen uit 22 landen. En deelnemers krijgen korting!

U ontvangt tegen inlevering van de voordeelbon uit de Voordeelagenda € 2,- korting op een toegangskaartje.

Meer informatie

Madurodam | IMC Weekendschool

Madurodam vertelt al 65 jaar de verhalen van Nederland. Over waar een klein land groot in is.

Madurodam wil kinderen inspireren om een goed mens te zijn en wil bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen en hen stimuleren een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving. Een van de goede doelen van zowel Madurodam als de Postcode Loterij is IMC Weekendschool, een organisatie die nieuwsgierige jongeren uit achterstandswijken laat kennismaken met enthousiaste professionals en hun uiteenlopende vakgebieden.

En als deelnemer krijgt u met de bon uit de Voordeelagenda korting op uw toegangskaartje.

Meer informatie

Prachtige fietsroutes door Nederland | Natuur & Milieu

Nederland is een mooi land en lekker plat: ideaal om te fietsen! Er lopen veel goede fietspaden door mooie natuur.  Zin in een uitje? Deze 10 prachtige routes door Nederland liggen op u te wachten.

Lees meer

Achter de schermen | Stichting AAP

Altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen bij Stichting AAP? Dat kan! Want speciaal voor deelnemers van de Postcode Loterij organiseert Stichting AAP elk weekend om 11.00 uur rondleidingen, waarbij ze meer vertellen over hun werk en de dieren die er verblijven.

Meer informatie

Nationale Bijentelling | Nederland Zoemt

Nederland Zoemt organiseert op 21 & 22 april de eerste Nationale Bijentelling. Tel jij mee? Dit project van LandschappenNL, Naturalis, IVN en Natuur & Milieu heeft als doel het structureel vergroten van voedselaanbod en nestgelegenheid voor wilde bijen in Nederland.

Wilde bijen zijn namelijk onmisbaar voor onze voedselvoorziening: 80% van onze eetbare gewassen is voor de bestuiving afhankelijk van bijen en andere insecten.

In 11 natuurmusea door heel Nederland kun je tijdens de meivakantie een ‘Nederland Zoemt - wilde bijen expositie’ bezoeken.

Meer informatie

Terschellingers Polderroute | Vogelbescherming

De Terschellinger Polderroute is een fietsroute van 25 km door het vogelrijke boerenland van het eiland. Er broeden weidevogels zoals de grutto, kievit en tureluur. Tijdens de fietsroute kom je langs mooie vogelkijkplekken.

Met de route wil Vogelbescherming de unieke schoonheid van dit weidevogelgebied zichtbaar maken, om zo draagvlak te creëren voor de bescherming ervan. De Terschellinger Polderroute is ook online gratis te downloaden.

Meer informatie

Op uw Persoonlijke Pagina staan nog veel meer voorjaarsuitjes voor u klaar. Speciaal voor u als deelnemer kunt u deze uitjes met voordeel verzilveren.

Ga snel naar uw Persoonlijke Pagina:

Mijn Persoonlijke Pagina

*Heeft u nog geen Persoonlijke Pagina dan kunt u zich via bovenstaande link gratis registreren.