De leukste zomeruitjes voor het hele gezin

De zomer is in volle gang. De ideale tijd om leuke plekjes in Nederland te ontdekken. Speciaal voor u hebben we de leukste uitjes van een aantal goede doelen op een rijtje gezet. Zo wordt de zomer nog leuker!

Resto VanHarte | Ontmoet je buurt

Overal in het land brengt Resto VanHarte mensen in beweging om zelf het heft in handen te nemen en nog meer plekken te creëren waar generaties, culturen en geloven elkaar kunnen ontmoeten. Buurtwoners koken en eten samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt.

Bekijk alle evenementen bij u in de buurt

Postcode Loterij Schoon Strand | Stichting de Noordzee

Op iedere 100 meter strand vinden we 380 stuks plastic. Op jaarbasis is dit zo’n 8 miljoen ton aan plastic in onze oceanen. We kunnen hier samen iets aan doen en daarom organiseren we op zaterdag 25 augustus het Postcode Loterij Schoon Strand-evenement in Zandvoort. Komt u ook?

Meer informatie

Ricciottiando en Cuba | IMC Weekendschool

IMC Weekendschool presenteert - Ricciottiando en Cuba! Voor de mensen die niet op vakantie zijn of genieten van de zomer in eigen land organiseren ze een swingend zomerconcert. Op 7 augustus in het openluchttheater “Cabrio” in Soest. Het Ricciotti ensemble neemt je mee naar Cuba. Maak kennis met Cuba’s cultuur en grootse muziekgeschiedenis.

Meer informatie

Toekomst in kleur | Stichting de Vrolijkheid

Waar ben je goed in? Wat is jouw talent? Wie wil je worden? Waar droom je van? Toekomst in Kleur is een teken- en schilderproject van Stichting de Vrolijkheid voor kinderen van 4 t/m 12 jaar die wonen op azc Rotterdam. Van 6 juli tot 27 augustus zijn de kunstwerken van deze kleine kunsternaars te bewonderen in de bibliotheek.

Meer informatie

Activiteiten door het hele land | Natuurmonumenten

Ontdek de mooiste natuur van ons land met de boswachters van Natuurmonumenten. Ga mee dieren kijken, stap aan boord voor een prachtige vaartocht of laat je verrassen door wonderlijke verhalen over kastelen en landgoederen. Liever zelf op pad? Natuurmonumenten biedt ook een heleboel routes aan die u kunt ontdekken.

Lees meer

Prachtige fietsroutes door Nederland | Natuur & Milieu

Er even helemaal uit? Voor een prachtige omgeving hoeft u echt niet ver te reizen. Natuur & Milieu stippelde 10 schitterende fietsroutes uit door Nederland. Geniet van de veelzijdigheid van ons mooie land vanaf uw fiets!

Lees meer

Achter de schermen | Stichting AAP

Altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen bij Stichting AAP? Dat kan! Want speciaal voor deelnemers van de Postcode Loterij organiseert Stichting AAP elk weekend om 11.00 uur rondleidingen, waarbij ze meer vertellen over hun werk en de dieren die er verblijven.

Vanwege het belang van rust voor de, vaak getraumatiseerde, dieren is de minimum leeftijd voor de rondleidingen 12 jaar.

Meer informatie

Gondelvaart | Scouting Nederland

Deze zomer is het zover: Nawaka 2018! Tijdens dit grootse waterscoutingkamp komen ruim 4.000 waterscouts in de leeftijd van 7-19 jaar uit heel Nederland samen met zo’n 750 vrijwilligers naar het Scoutinglandgoed in Zeewolde. Zaterdag 11 augustus: In de avond vindt een van de tofste onderdelen van Nawaka plaats, de gondelvaart! Tijdens de gondelvaart varen alle boten van Nawaka mooi verlicht richting Zeewolde, begeleid met een vrolijk muziekje.

Meer informatie

Terschellingers Polderroute | Vogelbescherming

De Terschellinger Polderroute is een fietsroute van 25 km door het vogelrijke boerenland van het eiland. Tijdens de fietsroute kom je langs mooie vogelkijkplekken, bezoekboerderijen en winkels waar PolderPracht producten zoals Terschellinger kaas te koop zijn.

Meer informatie

Op uw Persoonlijke Pagina staan nog veel meer voorjaarsuitjes voor u klaar. Speciaal voor u als deelnemer kunt u deze uitjes met voordeel verzilveren.

Ga snel naar uw Persoonlijke Pagina:

Mijn Persoonlijke Pagina

*Heeft u nog geen Persoonlijke Pagina dan kunt u zich via bovenstaande link gratis registreren.