Not On Our Watch en de Postcode Loterij: zetten zich in voor de bescherming van de mensen die dit het hardst nodig hebben

Not On Our Watch, een internationale hulporganisatie uit de Verenigde Staten, zet zich in om aandacht en middelen te genereren voor het beëindigen van massale wreedheden in de wereld. Not On Our Watch gebruikt onze bijdrage voor het project ‘The Sentry’. Dit moet de netwerken blootleggen en ontmantelen die gewapende conflicten in Afrika financieren en in stand houden.

Not On Our Watch heeft haar eerste jaarlijkse bijdrage van de Nationale Postcode Loterij in 2016 ontvangen. Sinds de start van de samenwerking heeft Not On Our Watch van de loterij 2,4 miljoen euro mogen ontvangen voor zijn activiteiten.

Not On Our Watch

Thema's
Mensenrechten
Gesteund sinds
2016
Totaal ontvangen
image/svg+xml Schaduw voor wimpel, realistischer gemaakt met lichte blur en verloop van donker naar transparant Oranje wimpel, kleurverloop, met witte tekst € 2,4 miljoen

Steun Not On Our Watch en andere Goede Doelen

We steunen 103 goede doelen die werken aan een groene en rechtvaardige wereld. Vindt u het belangrijk dat we dat blijven doen? Speel dan mee met de Postcode Loterij en maak kans op mooie prijzen!

Speel mee

Bijzondere projecten van Not On Our Watch

Naast de reguliere, jaarlijkse bijdrage heeft Not On Our Watch ook extra schenkingen voor bijzondere projecten ontvangen van de Postcode Loterij. Zie hieronder meer informatie over de projecten die hierdoor mogelijk zijn gemaakt:

Extra project 2017 - € 900.000 - The Sentry

Benieuwd naar het werk van Not On Our Watch?

Naar de website