Theirworld en de Postcode Loterij samen kinderen wereldwijd de beste mogelijkheden te bieden

De internationale organisatie Theirworld is in 2002 opgericht met het doel kinderen wereldwijd de beste mogelijkheden te bieden om een gezond en gelukkig leven te leiden. Toegang tot onderwijs is daarbij essentieel. Theirworld levert hier met verschillende projecten een bijdrage aan en heeft een speciale focus op kinderen in conflictgebieden. Zo heeft zij er bijvoorbeeld mede voor gezorgd dat ruim 150.000 Syrische vluchtelingen in Libanon nu naar school gaan.

Theirworld ontving in 2015 en 2016 van de Postcode Loterij een bijdrage van 500.000 euro. Vanaf 2017 behoort Theirworld tot de goede doelen die jaarlijks een bijdrage krijgen van de Postcode Loterij.  Met de jaarlijkse vaste bijdrage van de loterij kan Theirworld haar succesvolle aanpak verder opschalen. Hierdoor krijgt de organisatie meer ruimte om innovatieve aanpakken te testen en zo de toegang tot onderwijs voor kinderen in conflictgebieden te verbeteren. Sinds de start van de samenwerking ontving de organisatie 7,9 miljoen euro van de loterij.

Theirworld

Thema's
Ontwikkelings-samenwerking
Gesteund sinds
2015
Totaal ontvangen
image/svg+xml Schaduw voor wimpel, realistischer gemaakt met lichte blur en verloop van donker naar transparant Oranje wimpel, kleurverloop, met witte tekst € 7,9 miljoen

Steun Theirworld en andere Goede Doelen

We steunen meer dan 105 goede doelen die werken aan een groene en rechtvaardige wereld. Vindt u het belangrijk dat we dat blijven doen? Speel dan mee met de Postcode Loterij en maak kans op mooie prijzen!

Speel mee

Bijzondere projecten van Theirworld

Naast de reguliere, jaarlijkse bijdrage heeft Theirworld ook een extra schenking voor een bijzonder project ontvangen van de Postcode Loterij. Zie hieronder meer informatie over dit project die hierdoor mogelijk is gemaakt.

Eenmalige extra bijdrage 2019 - € 3.150.000 - Education in emergencies

Benieuwd naar het werk van Theirworld?

Naar de website