WOMEN Inc. en de Postcode Loterij: samen kansen voor vrouwen vergroten

Al sinds 2004 heeft WOMEN Inc. de missie om de kansen van vrouwen in Nederland te vergroten op de thema’s geld, gezondheid en beeldvorming. Dit doet WOMEN Inc. door vrouwen zelf aan te spreken en onderwerpen breder maatschappelijk op de agenda te zetten bij politici, media, bedrijfsleven, instituten, wetenschappers en overheden.

WOMEN Inc. streeft naar een wereld waarin het niet uitmaakt of je als meisje of als jongen wordt geboren. Eerder al voerde WOMEN Inc. campagne voor gelijke beloninggelijke verdeling van zorg & werk en voor betere gezondheidszorg voor vrouwen, waarmee WOMEN Inc. in 2016 een Bronzen Effie won. 

WOMEN Inc. organiseert het hele jaar door allerlei inspirerende activiteiten en wordt sinds 2012 door de Postcode Loterij gesteund. Sinds de start van de samenwerking heeft WOMEN Inc. van de loterij 3,5 miljoen euro ontvangen voor haar activiteiten.

WOMEN Inc.

Thema's
Sociale Cohesie in Nederland
Gesteund sinds
2012
Totaal ontvangen
image/svg+xml Schaduw voor wimpel, realistischer gemaakt met lichte blur en verloop van donker naar transparant Oranje wimpel, kleurverloop, met witte tekst € 3,5 miljoen

Hoe vergroot WOMEN Inc. de kansen voor alle vrouwen?

WOMEN Inc. biedt informatie

WOMEN Inc. geeft vrouwen gerichte informatie om hun positie te verbeteren.

WOMEN Inc. biedt een netwerk

WOMEN Inc. brengt vrouwen samen en biedt een podium, platform en springplank.

WOMEN Inc. agendeert

WOMEN Inc. zet belangrijke onderwerpen op de maatschappelijke agenda rondom de thema’s geld en gezondheid.

WOMEN Inc. creëert kansen

WOMEN Inc. verandert concreet de kansen voor vrouwen op de twee thema’s; geld en gezondheid. Deze thema’s zijn de basisvoorwaarden voor elke vrouw om een volgende stap te kunnen zetten.

Steun Women Inc. en andere Goede Doelen

We steunen 103 goede doelen die werken aan een groene en rechtvaardige wereld. Vindt u het belangrijk dat we dat blijven doen? Speel dan mee met de Postcode Loterij en maak kans op mooie prijzen!

Speel mee

Bijzondere projecten van WOMEN Inc.

Met de bijdrage van de Postcode Loterij kan WOMEN Inc. mooie projecten en campagnes realiseren. Lees hieronder meer over deze projecten.

De WerkZorgberekenaar

Campagne ‘Waar is mijn €300.000,-?’

Campagne 'Behandel Me Als Een Dame'

aanTafel

Benieuwd naar het werk van de Women Inc.?

Naar de website