Rocky Mountain Institute en de Postcode Loterij: samen klimaatverandering tegengaan

De onafhankelijke organisatie Rocky Mountain Institute draagt concrete oplossingen aan om klimaatverandering tegen te gaan. Het instituut maakt zich sterk voor de overgang van een maatschappij gebaseerd op olie en gas naar een maatschappij gebaseerd op duurzame energie.

Het Rocky Mountain Institute wordt sinds 2009 door de Postcode Loterij gesteund. Sinds de start van de samenwerking heeft het Rocky Mountain Institute 8,4 miljoen euro ontvangen voor haar activiteiten.

Rocky Mountain Institute

Activiteiten
Klimaat
Gesteund sinds
2009
Totaal ontvangen
image/svg+xml Schaduw voor wimpel, realistischer gemaakt met lichte blur en verloop van donker naar transparant Oranje wimpel, kleurverloop, met witte tekst € 8,4 miljoen

Steun het Rocky Mountain Institute en andere Goede Doelen

We steunen meer dan 95 goede doelen die werken aan een groene en rechtvaardige wereld. Vindt u het belangrijk dat we dat blijven doen? Speel dan mee met de Postcode Loterij en maak kans op mooie prijzen!

Speel mee

Bijzondere projecten van het Rocky Mountain Institute

Naast de reguliere, jaarlijkse bijdrage heeft het Rocky Mountain Institute ook een extra schenking voor een bijzonder project ontvangen van de Postcode Loterij. Zie hieronder meer informatie over dit project.

Extra project 2015 - € 1.000.000 - Climate leaderShip Rotterdam

Benieuwd naar het werk van het Rocky Mountain Institute?

Naar de website