University for Peace en de Postcode Loterij: studenten opleiden tot vredestichters

Het internationale instituut voor vredesvraagstukken University for Peace in Costa Rica leidt studenten uit de hele wereld op. Zij krijgen training op het gebied van vredesvraagstukken en geweldloze conflicthantering. Onderwijs en onderzoek staan daarbij centraal en daarmee wil het instituut begrip, tolerantie en samenwerking tussen mensen en landen stimuleren.

De University for Peace wordt sinds 2001 door de Postcode Loterij gesteund. Sinds de start van de samenwerking heeft de University for Peace 9,2 miljoen euro ontvangen voor haar activiteiten.

University for Peace

Activiteiten
Mensenrechten
Gesteund sinds
2001
Totaal ontvangen
image/svg+xml Schaduw voor wimpel, realistischer gemaakt met lichte blur en verloop van donker naar transparant Oranje wimpel, kleurverloop, met witte tekst € 9,2 miljoen

Steun University for Peace en andere Goede Doelen

We steunen meer dan 95 goede doelen die werken aan een groene en rechtvaardige wereld. Vindt u het belangrijk dat we dat blijven doen? Speel dan mee met de Postcode Loterij en maak kans op mooie prijzen!

Speel mee

Bijzondere projecten van University for Peace

Naast de reguliere, jaarlijkse bijdrage heeft de University for Peace ook een extra schenking voor een bijzonder project ontvangen van de Postcode Loterij. Zie hieronder meer informatie dit project.

Extra project 2013 - € 650.000 - Conflict Resolution in Kenya and Uganda

Benieuwd naar het werk van University for Peace?

Naar de website