Hoe werkt het?

Het zijn uitzonderlijke tijden. En wat ziet ons dagelijkse leven er anders uit. Dat geldt ook voor uw bakker, groenteboer of favoriete restaurant… zij kunnen op dit moment wel wat hulp gebruiken. Daarom doen we deze maanden iets extra’s. In mei was al 12,5 miljoen aan cadeaukaarten toegevoegd aan de prijzenpot om lokale ondernemers een steuntje in de rug te bieden en dat breiden we nog eens uit met € 4 miljoen aan cadeaukaarten in juni:

EXTRA in juni: 80.000 cadeaukaarten met een totale waarde van € 4 miljoen, te besteden bij de ondernemer in uw buurt

Deze maand breiden we het prijzenpakket uit met maar liefst 80.000 cadeaukaarten, te besteden bij ondernemers en winkeliers in uw buurt. Bovenop, te besteden bij ondernemers en winkeliers in uw buurt. Bovenop alle andere prijzen in juni, zoals iedere maand de € 1 MILJOEN voor u en uw buren of wekelijks de Straatprijs! Zo maakt ú kans op extra prijzen en helpt u de lokale ondernemer. Bovendien steunt u met uw deelname goede doelen zoals de Voedselbank en het Rode Kruis.

 

Meespelen

pas.png
cadeaukaarten_blok3_2000x430_desktop-A.png

Diverse cadeaukaarten om te winnen, maar ook om te steunen!

In de trekking van juni zitten 80.000 cadeaukaarten met een totale waarde van € 4 miljoen, om lokaal ondernemend Nederland een hart onder de riem te steken. . Een ruime selectie aan cadeaukaarten zoals de Bakkerscadeaukaart, de Lokaal Verscadeaukaart, de Koffiecadeaukaart, de IJscadeaukaart, de Restaurant Cadeaukaart, de Fashion ChequeHoreca cadeaukaart en de HEMA cadeaukaart. U maakt kans op een cadeaukaart door mee te spelen met de Postcode Loterij.

 

Ik ben een lokale ondernemer, hoe kan ik me aansluiten?

Ondernemers kunnen zich uiteraard aansluiten bij één van de cadeaukaarten. Kijk daarvoor op de pagina van de betreffende cadeaukaart:

Bakkerscadeaukaart (bakkers)

Lokaal Verscadeaukaart (slagers, groenteboeren, visboeren en meer)

IJscadeaukaart (ijssalons)

Koffiecadeaukaart(kleine horeca)

Restaurant cadeaukaart (restaurants en andere horeca)

Fashioncheque (kledingwinkels)

Nationale Horeca Cadeaukaart

 

Ondernemers_blok4_2000x525_dekstop.png

Voorwaarden voor deelnemers voor het besteden van de cadeaukaarten:

  • De Bakkers-, IJs-, Vers- en Koffiecadeaukaarten hebben een waarde van respectievelijk € 7,50, € 7,50, € 10,00 en € 10,00. Per kaart geldt dat die alleen in één keer te besteden is.
  • De Restaurant cadeaukaart, Hema cadeaukaart en Fashioncheque zijn in delen te besteden, het tegoed blijft op de kaart staan.
  • De Bakkers-, IJs-, Vers- en Koffiecadeaukaarten zijn allemaal na ontvangst 1 jaar geldig.
  • De Fashioncheque is 1 jaar geldig na activatie en de Restaurant en Hema cadeaukaart zijn 2 jaar geldig.
  • De cadeaukaarten zijn niet online in te leveren.
  • Ga voor alle voorwaarden naar de website van de betreffende cadeaukaart.