Hoe werkt het?

Het zijn uitzonderlijke tijden. En wat ziet ons dagelijkse leven er anders uit. Dat geldt ook voor uw bakker, groenteboer of favoriete restaurant… zij kunnen op dit moment wel wat hulp gebruiken. Daarom doen we deze maand iets extra’s.

EXTRA in mei: € 12,5 MILJOEN aan prijzen, te besteden bij de ondernemer in uw buurt

Deze maand breiden we het prijzenpakket uit met maar liefst € 12,5 MILJOEN aan cadeaukaarten, te besteden bij ondernemers en winkeliers in uw buurt. Bovenop alle andere prijzen in mei, zoals iedere maand de € 1 MILJOEN voor u en uw buren of wekelijks de Straatprijs! Zo maakt ú kans op extra prijzen en helpt u de lokale ondernemer. Bovendien steunt u met uw deelname goede doelen zoals de Voedselbank en het Rode Kruis.

Meespelen

Diverse cadeaukaarten om te winnen, maar ook om te steunen!

In de trekking van mei zit voor 12,5 MILJOEN extra aan cadeaukaarten om lokaal ondernemend Nederland een hart onder de riem te steken. Een ruime selectie aan cadeaukaarten zoals de Bakkerscadeaukaart, de Lokaal Verscadeaukaart, de Koffiecadeaukaart, de IJscadeaukaart, de Restaurant Cadeaukaart, de Fashion Cheque, Horeca cadeaukaart en de HEMA cadeaukaart. U maakt kans op een cadeaukaart door mee te spelen met de Postcode Loterij.

Ik ben een lokale ondernemer, hoe kan ik me aansluiten?

Ondernemers kunnen zich uiteraard aansluiten bij één van de cadeaukaarten. Kijk daarvoor op de pagina van de betreffende cadeaukaart:

- Bakkerscadeaukaart (bakkers)

- Lokaal Verscadeaukaart (slagers, groenteboeren, visboeren en meer)

- IJscadeaukaart (ijssalons)

- Koffiecadeaukaart (kleine horeca)

- Restaurant cadeaukaart (restaurants en andere horeca)

- Fashioncheque (kledingwinkels)

- Nationale Horeca Cadeaukaart

Voorwaarden voor deelnemers voor het besteden van de cadeaukaarten:

  • De Bakkers-, IJs-, Vers- en Koffiecadeaukaarten hebben een waarde van respectievelijk € 7,50, € 7,50, € 10,00 en € 10,00. Per kaart geldt dat die alleen in één keer te besteden is.
  • De Restaurant cadeaukaart, Hema cadeaukaart en Fashioncheque zijn in delen te besteden, het tegoed blijft op de kaart staan.
  • De Bakkers-, IJs-, Vers- en Koffiecadeaukaarten zijn allemaal na ontvangst 1 jaar geldig.
  • De Fashioncheque is 1 jaar geldig na activatie en de Restaurant en Hema cadeaukaart zijn 2 jaar geldig.
  • De cadeaukaarten zijn niet online in te leveren.
  • Ga voor alle voorwaarden naar de website van de betreffende cadeaukaart.