Hoe werkt het:

Alle deelnemers van de Postcode Loterij ontvangen in het najaar van 2021 weer een smakelijk cadeautje: een Vega Favorieten-cadeaukaart t.w.v. € 12,50. Hiermee haalt u een lekkere vegetarische maaltijd voor vier personen bij de Albert Heijn. Deelnemers kunnen de Vega Favorieten cadeaukaart uiterlijk 18 november op hun deurmat verwachten. De cadeaukaart is tot en met zondag 28 november 2021 te activeren én te gebruiken.

Heeft u de cadeaukaart ontvangen? Activeer hem dan via onderstaande button. 

Activeer mijn cadeaukaart

Is uw cadeaukaart niet scanbaar? 

Een groot deel van de Vega Favorieten cadeaukaarten blijkt niet goed scanbaar. Daarom sturen wij u uiterlijk 6 november dezelfde barcode ook per e-mail toe. Wij raden u aan deze digitale barcode te gebruiken. Klik hier om verder te lezen.

 

Bekijk de video: 

De Vega Favorieten van Nederland

Nu is het tijd om aan de slag te gaan in de keuken. Hieronder vindt u een aantal heerlijke, makkelijke vegetarische gerechten. Veel kookplezier!

De recepten

DMLV_afbeelding_resultaat.png

Een resultaat om van te genieten!

Vorig jaar hebben de deelnemers van de Postcode Loterij ook Vega Favorieten gegeten. Hiermee hebben zij een behoorlijke impact gemaakt en flink wat CO2 bespaard en het omgerekende resultaat? Heel wat vluchten minder naar New York! Daar mogen we trots op zijn.

D_Nicollete_v2.png

Dus waar wacht u nog op?

Winnen doet u bij de Postcode Loterij!

Speel nu mee