De Vega Favorieten van Nederland

Alle deelnemers van de Postcode Loterij ontvingen afgelopen najaar een smakelijk cadeautje: een Vega Favorieten-cadeaukaart t.w.v. € 12,50. Met deze cadeaukaart konden deelnemers de ingrediënten van een Vega Favoriet gratis halen bij Albert Heijn. De Vega Favorieten zijn de twaalf favoriete maaltijden van Nederland, maar dan vegetarisch bereid.

Hiermee stimuleerden we deelnemers om vaker voor de vegetarische optie te kiezen. Zo laten de Nationale Postcode Loterij, Albert Heijn en Unilever met de Vega Favorieten zien dat vegetarisch eten lekker, makkelijk en goed is voor iedereen.

 

Een resultaat om van te genieten!

P5443_Vega_Nieuwbrief_M_580x440_01.png

Met al deze vegetarische maaltijden is een behoorlijke impact gemaakt en flink wat CO2 bespaard. Het omgerekende resultaat? Heel wat vluchten minder naar New York! Daar mogen we trots op zijn.

Door het gebruik van de kaart hebben de Postcode Loterij-deelnemers in 2021 in totaal 2.773 ton CO2-eq bespaard, oftewel 15,8 miljoen gereden kilometers of 3.201 vluchten naar New York. Door een keertje geen vlees te eten bespaar je al behoorlijk wat CO2. Dat is het vega-effect!

 

D_Nicollete_v2.png

Dus waar wacht u nog op?

Winnen doet u bij de Postcode Loterij!

Speel nu mee