Wat leuk dat u komt kijken op de pagina van Koken met Kanjers, met Yvette van Boven! Hier vindt u extra recepten en leuke, informatieve filmpjes.

Het kookboek staat vol met gevarieerde recepten van Yvette van Boven die u zelf kunt bereiden. Daarnaast leest u ook hoe makkelijk en lekker het is om van het land te koken. Heel veel kookplezier!

Een videoboodschap van Yvette van Boven

Extra Recepten van topkok Yvette van Boven

Heeft u de smaak te pakken gekregen? Yvette heeft speciaal voor u nog twee heerlijke recepten samengesteld.

Maissoep

Een heerlijk soep met citroengras, gele courgette en zoete aardappel. Gezond, makkelijk en snel!

Download het recept

Groene Risotto

Met doperwten en saffraan. Lekker met een pittige salade met rucola!

Download het recept

Kooktips

Yvette heeft speciaal voor u een aantal handige en duurzame kooktips op een rij gezet. Bekijk hieronder de video:

#kokenmetkanjers

Bent u geïnspireerd door de recepten uit het kookboek? Deel uw creaties met ons via #kokenmetkanjers op onze Facebookpagina en Instagram.

Kook bewust

Steeds meer Nederlanders ontdekken hoe lekker duurzamer eten is. Dat is goed nieuws voor de wereld om ons heen en dus voor ons allemaal. Het is belangrijk om zo veel mogelijk mensen enthousiast te maken voor duurzamere producten. En te laten zien hoe eenvoudig het is om hier in de supermarkt voor te kiezen. Kijk op pagina 4 en 5 van Koken met Kanjers om te zien op welke keurmerken u kunt letten.

Nog meer kookboeken van Yvette van Boven

Exclusief via het Ledenvoordeel

Via uw Persoonlijke Pagina maakt u nog meer kans op kookboeken van Yvette van Boven. Ga snel naar uw Persoonlijk Pagina , de acties lopen tot en met 23 maart.