Prijzenregen door heel Nederland op nieuwjaarsdag!

Op 1 januari regent het tonnen

Op nieuwjaarsdag is door heel Nederland geproost op een geweldige start van het nieuwe jaar. Naast de PostcodeKanjer van € 58,9 MILJOEN, verdeede de Postcode Loterij nog veel meer prijzen! Zo maakten we 1 januari 2023 tussen 16:00 en 18:00 uur élke 5 minuten een winnende postcode van € 100.000,- bekend.

U kon de bekendmaking van alle winnende postcodes van €100.000,- op 1 januari LIVE op deze pagina of via het YouTube-, Instagram- en Facebook-kanaal van de Postcode Loterij volgen. 

Bekijk de winnende postcodes

Postcode Loterij belspel 

Tijdens de livestream kon u deelnemen aan een belspel. Gedurende de livestream werd 3 keer op een willekeurig moment een telefoonnummer in beeld gebracht. Kijkers konden op het moment dat het telefoonnummer verscheen het nummer bellen om kans te maken. De eerste beller die na het tonen van het nummer aan de lijn kwam, en kon aantonen dat hij/zij 18 jaar of ouder is, kwam in de show middels een videogesprek. In de show maakte Gaston vervolgens bekend welke prijs de beller won. De prijs werd willekeurig getrokken uit een grabbelton.

Actievoorwaarden

Maakt u al kans? Speel gratis mee

Wist u dat de prijzenpot van 2023 op een recordhoogte staat? Er gaat dit jaar gegarandeerd € 425,9 MILJOEN aan prijzen en cadeaus uit, met elke maand 60.000 winnende postcodes. Waar wacht u nog op?

SPEEL GRATIS MEE