Geniet gratis van Muziekcadeau

Gaston, Quinty, Martijn en Nicolette verrassen u graag met prijzen, maar óók met muziek! Hieronder hebben ze hun favoriete nummers voor u op een rij gezet. Van de meezingers van Gaston tot de meeswingers van Quinty. Non-stop en helemaal gratis!

Luister muziekcadeau

Het Café

Op de stream van Gaston is het altijd gezellig. Heel veel Hollandse hits, van carnaval tot pop. Maar Grease en de disco van de Bee Gees horen daar natuurlijk ook bij. Heeft u zin in de sfeermakers uit de kroeg? Zet dan vooral deze stream aan.

Luister Het Café

De Hitlijst

De meest recente hits komen in de stream van Nicolette in hoog tempo voorbij, net als de grootste hits van vorig jaar die u meteen weer herkent.

Luister naar De Hitlijst

Jazz & Soul

Quinty’s stream heeft een “laid-back” gevoel. Meer jazzy, meer soul, altijd ontspannen en warm. Zo nu en dan hoort u voor de variatie een energieke uitschieter, maar belangrijk: deze stream schuurt nooit.

Luister naar Jazz & Soul

Top 1000 Hits

Alle nummers op de stream van Martijn zijn grote hits geweest, zogenaamde Top 1000 hits. Qua genres loopt het muzikaal uiteen, maar ze hebben een gemene deler: u kent ze allemaal.

Luister naar Top 1000 Hits