Stichting DOEN

Stichting DOEN steunt de ‘Caravane Culturelle de Paix’. De culturele vredeskaravaan van West-Afrikaanse muzikanten die door Mali trekt. Overal laten ze hun boodschap van verdraagzaamheid klinken. Want al is het nu rustiger in Mali, de strijdende partijen hebben nog altijd geen vrede gesloten. De oude karavaanroutes brachten de laatste jaren drugs, criminaliteit en extremisme. De rondreizende muzikanten brengen nu een krachtige, positieve noot.

Prachtig antwoord

Bij de Caravane Culturelle de Paix spelen muzikanten uit Mali en Marokko samen op het podium. Ze laten zien en horen dat er, ondanks de problemen en verschillen, ook veel overeenkomsten bestaan tussen de diverse bevolkingsgroepen in en rond de Sahara. DOEN steunt de karavaan omdat het een prachtig antwoord is op de crisis in dit gebied. Bovendien biedt de karavaan ook jonge, talentvolle muzikanten een uniek podium.

Ondernemend

Al meer dan 25 jaar ondersteunt Stichting DOEN ondernemende mensen, organisaties en bedrijven die risico’s durven nemen. Die creatief en vernieuwend zijn, écht wat willen veranderen. Met duurzame, culturele of sociale initiatieven. Stichting DOEN sponsort jaarlijks meer dan 200 initiatieven door middel van subsidies, participaties, leningen of garanties.

Stichting DOEN ontving sinds 1991 een bijdrage van € 618,3 miljoen. Deelnemers van de Postcode Loterij: bedankt! Dankzij u kunnen wij Stichting DOEN en 98 andere organisaties financieel ondersteunen. En dankzij u heeft de Postcode Loterij sinds 1989 al ruim € 5 miljard aan goede doelen geschonken. Samen voor een betere wereld: postcodeloterij.nl