Winnaarsverhaal Orvedo uit Almere

“Ik volg motorrijlessen en als ik mijn rijbewijs haal, wil ik heel graag een motor kopen”, dat was het doel waar de 42-jarige Orvedo uit Almere voor ging spelen in 'Postcode Loterij Deal Or No Deal'. Hij wist uiteindelijk een bedrag van €19.750,- bij elkaar te spelen, dus dat doel is nu binnen handbereik gekomen.

Orvedo kijkt terug op een leuke tijd: “Het was een geweldige ervaring. De sfeer in de studio zat er goed in! Ik had nooit gedacht dat ik het spel naast Buddy mocht gaan spelen. Eerst open je de boxen voor iemand anders en ineens kies je zelf welke boxen je wilt openmaken. Ik kon het niet geloven toen ik hoorde dat ik mocht gaan spelen.”

Streefbedrag

Het spel verliep voorspoedig: “Ik had al snel veel lage bedragen eruit gehaald. 
Ik hoopte met €10.000,- naar huis te gaan. Uiteindelijk heb ik daar €19.750,- van weten te maken dus ik ben er ontzettend blij mee.”

Motor

Orvedo wist vanaf het begin van het spel waarvoor hij ging spelen: “Dertien jaar geleden was ik al eens begonnen met het volgen van motorrijlessen maar toen ben ik drie keer gezakt voor het examen. Nu heb ik de draad weer opgepakt. Het examen is al gepland, dus dat motorrijbewijs gaat er komen. Al helemaal met deze mooie prijs als steuntje in de rug. Mijn motto is daarom: altijd doorgaan en niet opgeven.”