Winnaarsverhaal Rianne uit Uithoorn

De 25-jarige Rianne uit Uithoorn heeft haar deelname aan Deal Or No Deal ervaren als een snelle achtbaan, vertelt ze als we met haar terugblikken op het spel. Dat Buddy Vedder ook in die achtbaan zou zitten én dat ze de attractie zou verlaten met een cheque onder haar arm, had ze nooit verwacht. Maar niet was minder waar: Rianne is niet alleen een unieke ervaring, maar ook € 23.500,- rijker!

“Ik heb genoten!" vertelt Rianne. "Het was, naast dat het heel spannend was, ook ontzettend leuk met de andere deelnemers.” Het was een grote verrassing voor Rianne toen zij hoorde dat zij hét spel naast Buddy mocht gaan spelen: “Ik zag Buddy ineens naar mij kijken en toen dacht ik: ‘Het zal toch niet?!’ En niets bleek minder waar. Rianne was de gelukkige: “Ik had het echt niet zien aankomen.

"Strategie?

"Vanaf het moment dat duidelijk was dat ik het spel zou gaan spelen, dacht ik alleen maar; help! 'Wat moet ik nou doen?'. Uiteindelijk heb ik geen strategie gebruikt tijdens het spel. Ik ben puur op mijn gevoel afgegaan. Achteraf gezien had ik het niet anders willen spelen. Ik heb immers een prachtig bedrag gewonnen!"

Verduurzamen

Rianne heeft al mooie plannen met haar gewonnen geldprijs. “We hebben net een nieuw huis gekocht en we willen het een en ander verbouwen. We willen het huis graag verduurzamen door onder andere zonnepanelen aan te schaffen. Doordat ik dit bedrag heb gewonnen, zijn we ineens in de gelegenheid om dit soort dingen te kunnen doen. De prijs komt helemaal goed terecht.” • 

 

Denk jij een hoger bedrag te kunnen winnen? Speel dan nu het Deal Or No Deal spel via: https://dealornodeal.postcodeloterij.nl