Winnaarsverhaal Romy uit Oostzaan

Voor de 27-jarige Romy uit Oostzaan had haar deelname aan Deal Or No Deal gerust langer mogen duren: “Ik vond het jammer dat het spel er al zo snel op zat. Voor mij had het nog heel lang door mogen gaan. Het was een geweldige ervaring waar ik naast een geweldig bedrag van € 31.500,- ook fantastisch leuke nieuwe contacten aan over heb gehouden. Ik zou het iedereen aanraden!”

“Ik ging zonder verwachtingen naar de studio, dus dat ik uiteindelijk het eindspel mocht spelen was hartstikke gaaf! Op het moment dat je daar staat, is alles zo anders dan op tv. Gelukkig had ik een enorm leuke groep medekandidaten. We hebben nog steeds contact met elkaar, dus eigenlijk heb ik dubbel prijs: leuke nieuwe contacten én een flinke cheque!”

Doorspelen of stoppen?

“Op het moment dat je daar staat, is het zo’n andere ervaring dan het thuis op de bank is.” vertelt Romy. “Ik ben heel blij met hoe ik het heb gespeeld, maar ik denk dat ik misschien nog wel even door had kunnen spelen. Normaal durf ik wel veel risico te nemen, maar dat is achteraf makkelijk praten natuurlijk. Toen ik die cheque in mijn handen had, dacht ik ‘dit is geweldig’. Dus al met al ben ik heel tevreden.”

Dromen

Toen Romy werd uitgenodigd om naar de studio van Deal Or No Deal te komen, kon het dromen beginnen. Romy: “Mijn vriend en ik gingen meteen fantaseren over wat we met het bedrag zouden gaan doen, als ik zou winnen. We hadden bedacht dat we dan zouden gaan trouwen. We zijn al acht jaar samen en willen dat sowieso heel graag. Formeel gezien ben ik nog niet gevraagd en het heeft ook geen haast, maar het is wel fijn dat we nu een mooi startbudget hebben voor een mooie bruiloft. Verder wil ik het liefst een cabrio kopen, dat is een droom die nu misschien wel uit gaat komen. Ik heb dit jaar mijn rijbewijs gehaald, dus dat zou de kers op de taart zijn.” •

 

Denk jij een hoger bedrag te kunnen winnen? Speel dan nu het Deal Or No Deal spel via: https://dealornodeal.postcodeloterij.nl/