Eindelijk kunnen we ons huis opknappen 

Petra & Harry, Hulten

Het was een mooie start van 2021 voor Petra en Harry uit Hulten. Waar veel mensen van dromen, werd voor het stel uit Noord-Brabant werkelijkheid. Onlangs werden  zij via een videogesprek verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Nicolette van Dam met wel héél goed nieuws. Petra en Harry zijn de gelukkige winnaars van de SuperPostcodePrijs van €125.000 euro. “Het was een ervaring die wij eeuwig bij ons zullen dragen”.

Petra vertelt: “Het was zo’n enorme verrassing. We werden gebeld en voordat we het wisten, zaten we in een online videoverbinding met Nicolette van Dam. We hadden geen idee wat we konden verwachten.”

Toen de cheque van €125.000 in beeld kwam, wisten Petra en Harry niet wat ze zagen. “Onze mond viel open van verbazing. We dachten alleen maar: ‘Overkomt ons dit écht?!’ We waren met elke prijs blij geweest, maar dit mooie bedrag hadden we nooit durven dromen. Het was heel bijzonder”, vertelt Petra enthousiast.  

Droom

Petra en Harry kunnen met deze prijs eindelijk hun droom realiseren: “We zijn in 2017 verhuisd naar een oud huis met paardenstallen. Dankzij de prijs kunnen we die nu opknappen en in gebruik gaan nemen. Fantastisch! Ook willen we het huis compleet opknappen. Echt geweldig dat we onze droom nu nog mooier en sneller kunnen realiseren dan we ooit van te voren hadden kunnen bedenken.”

Ervaring

“Iedereen in onze omgeving is blij voor ons. We hebben het een beetje kunnen laten bezinken maar het blijft heel onwerkelijk. Dit jaar is fantastisch voor ons begonnen. Het was een ervaring die wij eeuwig bij ons zullen dragen.” •

SuperPostcodePrijs

Tot het einde van het jaar wint élke maand een postcode de SuperPostcodePrijs van € 1 MILJOEN! Élke maand € 1 MILJOEN om samen met uw buren te delen. Klik hier voor de uitleg over deze prijs.

Hoe werkt de SuperPostcodePrijs?