Winnaarsverhaal Isaac en Ineke

Sinds Isaac en Ineke de PostcodeStraatprijs van € 12.500 hebben gewonnen, zijn ze niet meer te missen in de Zuid-Hollandse duinen. Van hun prijs hebben ze namelijk niet één, maar twee flitsende e-bikes gekocht waarmee ze heerlijk door de duinen touren. Ook hebben ze een nieuw zonnescherm en nieuwe rolgordijnen gekocht. “Het was helemaal het juiste moment!”

 

“We hebben het er nog vaak over met de buren” vertelt Isaac. “Wie verwacht er nou zoiets?! Dat je zo’n mooie prijs wint. Het was een grote verrassing die precies op het juiste moment kwam. We zaten middenin een verbouwing, dus een beetje extra geld kwam perfect uit. We hebben er meteen een nieuw zonnescherm en nieuwe rolgordijnen van gekocht.”

Flitsende e-bikes

Isaac en Ineke hadden al langere tijd de wens om e-bikes te kopen, maar dat kwam er steeds niet van. Toen zij de prijs in ontvangst hadden genomen, was er één ding zeker: die e-bikes zouden er komen. “We zijn natuurlijk oudjes, maar met deze fietsen kunnen we net iets grotere afstanden fietsen. We hebben de fietsen nog niet zo lang, dus we zijn nog niet veel op pad geweest. Maar we hebben zeker wel een kilometer of 25 in de benen! Verder wonen we dichtbij Katwijk, Noordwijk én Scheveningen, dus we zijn zeker van plan in de zomer veel op de fiets naar het strand te gaan.”

Genieten

Naast de e-bikes en de investeringen in het huis hebben Isaac en Ineke hun kinderen in de watten gelegd. Met het gedeelte dat overblijft, willen ze graag nog een weekend weg. “We hebben een grote groep opa’s en oma’s met wie we graag nog eens een weekend weg zouden willen. Dus na de coronatijd gaan we proberen een weekend te reserveren. Dan gaan we er lekker op uit! We proberen er alles uit te halen en dat gaat zeker lukken!”