Winnaarsverhaal Miljoenennacht Jack en Nathalie

Nog net voordat de zon op kwam, liep Postcode Loterij-ambassadeur Nicolette van Dam over een kade in Bergschenhoek. Hier mocht zij in alle vroegte elf gelukkige winnaars wakker gaan maken met mooie cheques. Jack (51) en Nathalie (52) waren één van de gelukkigen en werden verrast met een cheque van € 100.000,-: “Het was overweldigend. We hebben de hele week feest gevierd met de straat”, vertellen Jack en Nathalie als we met hun terugblikken op deze mooie vroege ochtend.

 

Jack vertelt: “Het is zo overweldigend als je Nicolette van Dam in alle vroegte ineens voor de deur ziet staan met een gouden enveloppe. Onze zoon Jay had zelfs zijn badjas nog aan. We wisten niet wat ons te wachten stond. Eén ding wist ik wel: ‘dit moet wel iets moois zijn’”. Nathalie vult enthousiast aan: “Ik schreeuwde meteen tegen Nicolette dat Jack helemaal weg van haar was!”

Familie in de prijzen

Jack, Nathalie en zoon Jay konden hun ogen niet geloven toen zij een cheque van € 100.000,- uit de enveloppe schoven: “Dan word je gek! Je gelooft gewoon niet dat zoiets op dat moment écht gebeurt”, vertelt Jack. En Jack en Nathalie waren niet de enige gelukkigen in de familie: “Mijn ouders en neef wonen twee deuren naast ons en hebben ook allebei een mooie prijs gewonnen. Het is echt fantastisch om samen als familie in de prijzen te vallen”, aldus Jack.  

Samen met de buurt

Nathalie: “We wonen in een hele hechte buurt. We kunnen allemaal heel goed met elkaar opschieten dus als je dan samen met elkaar in de prijzen valt, is dat geweldig. We hebben die avond met z’n allen gegeten en er gelijk op geproost.  We hebben het de rest van de week gevierd met de straat. We zijn er allemaal zo blij mee.”

Perfecte moment

“We wonen in een twee onder één kap woning. We hebben een tijd terug het huis ernaast kunnen kopen, dat we langzaam aan het opknappen zijn. Het moet uiteindelijk één huis worden. Dankzij deze prijs kunnen we ons droomhuis nog sneller gaan opbouwen”, vertelt Jack. Maar dat is niet het enige: Jack kan binnenkort weer gaan vissen met zijn vissersbootje: “Een jaar geleden is de motor van mijn vissersbootje gestolen. Nu kan ik eindelijk een nieuwe motor voor het bootje kopen en weer het water op om te vissen!”