Twee gelukkige winnaars van de SuperPostcodePrijs aan het woord

Verrast worden met een geldprijs van meer dan €100.000 van de Postcode Loterij. Daar droomt iedereen van! Het overkwam Diana (55) uit Ugchelen en Ronald (50) uit Hulten: op hun postcode viel afgelopen maand de SuperPostcodePrijs van maar liefst 1 miljoen euro. Wij spraken Diana en Ronald en blikken met hen terug op het verrassingsmoment.

Voor Diana kon het jaar 2021 niet beter beginnen “Zo aan het einde van het jaar 2020 besloot ik op de valreep nog een lot te kopen. ‘Je weet maar nooit!’, was mijn gedachte. vertelt Diana enthousiast.

Dat Diana meteen de volgende maand in de prijzen zou vallen, was boven alle verwachting. “Ik werd gebeld door de Postcode Loterij en voordat ik het wist zat ik in een videogesprek met ambassadeur Caroline Tensen. Ik vond het zó spannend!” Ze vervolgt: “Toen de cheque van ruim € 140.000 tevoorschijn kwam, wist ik niet wat ik zag. Op zo’n hoog bedrag had ik natuurlijk niet gerekend. Het was heel onwerkelijk.”

Over wat Diana met het prijzengeld gaat doen, heeft de winnares genoeg ideeën: “We willen graag op vakantie als het weer kan, het liefst naar Griekenland. Maar we moeten nog even geduldig zijn. Verder gaan we er rustig over nadenken.”

“Ik woon hier pas een jaar!”

Op anderhalf uur rijden van Ugchelen viel ook in Hulten de SuperPostcodePrijs. Ronald was een van de gelukkige winnaars en werd ook via een videogesprek op de hoogte gebracht van het goede nieuws. Hij wint €125.000. “Het moment dat de cheque tevoorschijn kwam, was onvoorstelbaar. Ik woon hier pas een jaar dus dat de prijs nu hier valt, is geweldig” , vertelt Ronald.

En Ronald heeft al iets op het oog waar hij zijn prijzengeld aan wil uitgeven: “Ik ga een andere auto kopen, want die van mij is nu echt aan vervanging toe. Verder ga ik voor mijn kinderen wat opzij zetten. Na de coronacrisis kijk ik weer rustig verder naar de mogelijkheden!” •

SuperPostcodePrijs

Tot het einde van het jaar wint élke maand een postcode de SuperPostcodePrijs van € 1 MILJOEN! Élke maand € 1 MILJOEN om samen met uw buren te delen. Klik hier voor de uitleg over deze prijs.

Hoe werkt de SuperPostcodePrijs?