Ook afgelopen maand regende het weer PostcodeStraatprijs-cheques door heel Nederland. Zo overviel Gaston begin deze maand Joyce uit Hengelo op haar werk met 25.000 euro en een BMW. En kan Babs uit Raamsdonksveer dankzij het winnen van de Straatprijs haar dochter in Ecuador opzoeken. Hengelo, Gramsbergen, Raamsdonksveer en Maastricht: overal trof Gaston blij verraste gezichten.

Gaston verrast Hengeloërs thuis én op het werk

Joyce (26) uit Hengelo wint 25.000 euro en de BMW. Gaston verraste Joyce tijdens haar werk  bij een lunchroom in Enschede: “Wat is dit geweldig! Ik was compleet overdonderd toen Gaston het terras op kwam lopen en bleek dat hij voor mij kwam. Deze prijs komt geweldig goed van pas.”

Marieke en Maikel, ook uit Hengelo, werden thuis verrast met een cheque van 50.000 euro: “Fantastisch! Nog nooit hebben we zo’n grote prijs gewonnen. Wel wonnen we ooit een fiets bij de Postcode Loterij. Die gebruikt onze dochter nu nog voor haar krantenwijk. Wat we met deze prijs gaan doen? Waarschijnlijk de keuken verbouwen. Dat staat al zo lang op ons verlanglijstje!”

Een nieuwe motor en een éxtra mooie kinderkamer

Ilias (26) uit Gramsbergen wint 25.000 euro. Wanneer hij de cheque van Gaston overhandigd krijgt, gaat hij uit zijn dak: “Dit is toch geweldig! Ik ga er zeker een nieuwe motor van kopen. Dan ga ik samen met mijn vader mooie ritten maken. Super!”

Harrie en Miranda, tevens uit Gramsbergen, winnen 25.000 euro én de BMW. Ze verwachten dit jaar hun eerste kindje: “Dat wordt een éxtra mooie kinderkamer”, aldus het blij verraste stel.

Gelukkige winnaars in Raamsdonksveer

Ook in Raamsdonksveer was het deze maand feest toen Gaston de straat binnenreed. Babs wint 25.000 euro en dat bedrag komt goed van pas. “Mijn dochter loopt stage bij een reisbureau in Ecuador en daar willen we zo graag naartoe. Dat kan nu. Wat een geluk!”

Wim en Wendy zijn blij verrast wanneer ze zien dat zij ook in de prijzen zijn gevallen. “De spanning liep op toen we Gaston bij de buren naar binnen zagen gaan. Wat zijn we blij dat hij ook bij ons aanbelt! We gaan van dit bedrag een mooie reis maken met ons gezin.”

Cor en Frieda winnen 75.000 euro. Wanneer ze van Gaston ook nog eens de sleutel van een gloednieuwe auto overhandigd krijgen, zijn ze door het dolle heen. “Geweldig!”

Maastricht door het dolle heen

Luuk en Wendy uit Maastricht winnen 25.000 euro en zijn blij verrast: “We kunnen dit niet geloven! We zijn ontzettend blij met deze prijs. We gaan er met ons gezin van op vakantie!”

Ger wint 75.000 euro en gelooft zijn ogen niet. “Is dit echt waar? Wat een geluk! Hier ben ik heel blij mee.”

Meer winnaarsverhalen?
Bekijk hier de winnaars van februari