Op deze Dag van de Duurzaamheid hebben we mooi nieuws: De Nationale Postcode Loterij, Albert Heijn en Unilever organiseren in november voor de vierde keer de landelijke campagne DOE MAAR LEKKER DUURZAAM.

Tussen dinsdag 31 oktober en zaterdag 4 november krijgen alle deelnemers van de Postcode Loterij een cadeaukaart t.w.v. €12,50 in de brievenbus om een heerlijke duurzame maaltijd samen te stellen voor vier personen. Met deze cadeaukaart en de bijgesloten receptenkaarten ontdekt u hoe lekker en makkelijk het is om duurzamer te eten.

Kies voor duurzaam

Als u in de supermarkt kiest voor duurzaam, dan helpt u ergens in de wereld - en vaak dichterbij dan u denkt - mens, dier en het milieu. De keuze bij Albert Heijn bestaat uit een assortiment van ruim 1.500 producten met een onafhankelijk duurzaamheidskeurmerk of met Unilevers duurzame landbouwprogramma die gericht zijn op dierenwelzijn, eerlijke handel of milieu.

De Postcode Loterij steunt 99 goede doelen die zich inzetten voor een groene en rechtvaardige wereld. Dit kunnen we niet zonder onze deelnemers. Daarom willen we hen bedanken met deze cadeaukaart.

De actie loopt van maandag 30 oktober t/m zondag 19 november 2017. Meer informatie over de campagne vindt u op www.doemaarlekkerduurzaam.nl.

Fijne Dag van de Duurzaamheid!