Drie inwoners Klazienaveen winnen in totaal 150.000 euro met Postcode Loterij Miljoenenjacht Bingo

Amsterdam - Hoog bezoek gisteren voor bewoners van de straat Van Echtenskanaal NZ in Klazienaveen. Hun postcode 7891 AE bleek zondagavond 9 februari de winnende ‘Bingo postcode’ in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht. Twee koffermeisjes uit de tv-show kwamen langs om een totaalbedrag van 150.000 euro uit te reiken aan drie bewoners van de straat. De inwoners speelden mee met ieder één lot en wonnen daarmee elk 50.000 euro.

De winnaars wonnen het geldbedrag met ‘Miljoenenjacht Bingo’. Miljoenenjacht Bingo is een spel dat onderdeel is van de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht. Deelnemers van de Postcode Loterij kunnen met Miljoenen Bingo tijdens de uitzending thuis live meespelen met hun tablet, smartphone, computer of een uitgeprinte Bingo-kaart. Per postcode spelen deelnemers mee met dezelfde Bingo-kaart. De deelnemers van de postcode die als eerste de kaart vol hebben, winnen 50.000 euro per lot.

In totaal speelden afgelopen zondag ruim 126.000 kijkers gelijktijdig thuis live mee met Miljoenenjacht Bingo met hun computer, tablet of smartphone.

In de eerstvolgende aflevering van Postcode Loterij Miljoenenjacht zal de uitreiking van de prijzen in Klazienaveen te zien zijn. Deze uitzending is op zondag 16 februari om 21.00 uur bij RTL 4.