Hoe is het nu met?

Hanneke uit Geldermalsen won vorig jaar € 100.000,-!
“Het is alweer een jaar geleden! Wat was dat een grote verrassing. Ineens stond Winston Gerschtanowitz mét een gouden koffer bij mij voor de deur. Ik was compleet overdonderd en in de war. Je ziet het wel op televisie, maar in je eigen woonkamer is de beleving heel anders. Het was een avond om nooit te vergeten.”

Overal confetti

“Ik herinner me het nog goed, het was één groot feest. Je neemt natuurlijk niet iedere avond een cheque van € 100.000 in ontvangst. Dat hebben we dus goed gevierd. Het hele huis stond op z’n kop, met confettikanon en al. We vinden tijdens het opruimen nog steeds confetti achter de bank, dus vergeten doen we het niet snel.”

Mooie prijs

“Wij hadden het al goed voor elkaar, maar het blijft natuurlijk een mooie prijs! We zijn er heel erg blij mee. We zijn gewoon in ons huis blijven wonen, maar de prijs is een hele fijne extra. Hierdoor hoeven we niet over iedere uitgave na te denken. Daarnaast is het natuurlijk altijd prettig om iets achter de hand te hebben. We hebben een groot deel van het bedrag dus lekker op de spaarrekening staan voor als we het écht nodig hebben.”

(Droom)reis

“Eén ding stond vast toen ik de prijs won: we zouden een lange reis maken naar Costa Rica. Daar droomden we al een tijd van en dat zou nu werkelijkheid worden. Alles was geregeld en we hadden zelfs de tickets al, maar de reis hebben we helaas moeten annuleren door corona. Nu is het drie weken Griekenland geworden, ook heel erg fijn. Zodra we weer naar Costa Rica kunnen reizen, pakken we gelijk onze koffers. Vroeg of laat zullen we die droomreis dus alsnog maken!” •

Staat u binnenkort ook naast Linda in de studio?

4 oktober is de Jubileumshow van Postcode Loterij Miljoenenjacht. Wilt u kans maken op één van de laatste felbegeerde studioplekken, een BMW of een van de vele andere prijzen? Speel dan nú het online Miljoenenjachtspel. GRATIS voor deelnemers van de Postcode Loterij.

START GRATIS HET SPEL