Hoe is het nu met?

Deze maand reikte Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull de allereerste SuperPostcodePrijs uit in Wijdenes. De 60-jarige Corjan was één van de gelukkige winnaars en werd verrast met een cheque van € 142.857 euro. En daar bleef het niet bij… Corjan had zelf ook een verrassing voor Quinty in petto: een échte paukenroffel. We blikken met Corjan terug op deze feestelijke dag.

“Denk je gewoon een dagje je pauken te kunnen poetsen, staat Quinty Trustfull ineens op je erf. Wat was dat een verrassing!”, vertelt fanatiek paukenspeler Corjan. “Quinty komt natuurlijk nooit met lege handen, dus ik voelde de spanning in mijn lijf al oplopen. Voordat ik de cheque in mijn handen kreeg, kon ik het niet laten om een goede paukenroffel te geven. Dat maakt het toch net wat spannender!”. Na zijn eigen muzikale intermezzo, kreeg Corjan een cheque van maar liefst € 142.857 overhandigd. “Geweldig!”, roept hij uit. “Dit had ik nooit verwacht.”

Een steuntje in de rug

Nadat Corjan de cheque in ontvangst had genomen, kon het dromen beginnen… En het mooie? Die dromen kunnen dankzij zijn prijs uitkomen: “Muziek is mijn passie. Ik speel pauken in een aantal fanfaren en verhuur instrumenten aan orkesten. Door de huidige omstandigheden liggen alle optredens echter stil, waardoor mijn instrumenten al sinds maart niet meer gebruikt zijn. Ik weet hoe zwaar deze tijd voor de orkesten is. Zij zitten nu zonder inkomsten, dus met mijn prijs wil ik hen in ieder geval een steuntje in de rug geven. ”

De boerderij

“Ook mijn huis kan wel een opknapbeurt gebruiken”, vertelt Corjan. “Ik woon in een prachtige boerderij, die in 1860 door de familie is aangekocht. Ik ben de vijfde generatie die in de boerderij woont, dus inmiddels mag het een en ander wel opgeknapt worden. Heel fijn dat ik daar nu de financiële middelen voor heb. Het geld komt heel goed terecht!”

SuperPostcodePrijs

Tot het einde van het jaar wint élke week een postcode de SuperPostcodePrijs van € 1 MILJOEN! Élke week € 1 MILJOEN om samen met uw buren te delen. Klik hier voor de uitleg over deze prijs.

Hoe werkt de SuperPostcodePrijs?